NA STRONIE JoWOOD (zanim przeczytasz przeżegnaj sie)
Minimalne:
2 GHz Pentium 4/AMD 2000+
1024 MB Ram
Karta graficzna 64 MB
Windows 2000, ME, XP, Vista
DVD-Rom
Karta graficzna kontabilna z DirectX 8.0
Zalecane:
3 GHz Pentium 4/AMD 3000+
1024 MB Ram (Dual-Channel)
Karta graficzna 128 MB
Windows 2000, ME, XP, Vista
DVD-Rom
Karta kontabilna z DirectX 9.0c
Dwa dni temu były te informacje na głównej stronie podane, ale podyskutowac na ten temat można , wymagania zarąbiste, ale mi pójdzie nawet na zalecanych :mrgreen:
Już widzę jak w to gram. Niestety tylko w marzeniach Nawet na minimalnych wymaganiach (o ile by się wlączylo) cielo by się oooostro. Za to zawsze mogę pójść pograć do kumpla :mrgreen:
a ja mam 512... Lol. Może nawet by sie zainstalowało... Ale nieźle by się tło
Przesadzają z tymi wymaganiami w kosmos... Żeby półtoraroczny komp nie mógł udźwignąć gry! Lolz
I ja też podziękuję...Popatrzę sobir na screeny:] W każdym razie mój staruszek szybciej na procek padnie nizeli to dzwignie...Może chociaż Obivilion pójdzie...
Hehehe no to teraz tylko się weiszać...ale gdzieś usłyszałem, że będie miał nie takie znów wielkie...Ale poczekamy na oficialne info. W każdym razie G3 mi nie pójdzie...
Ludzie, i tak macie niezłe sprzęty. Mój to sie chowa. Wystarczy wspomnieć, że mam 384 RAM :O.
Też mi się wydaje, że Oblivion będzie miał większe. I w nowego NFS'a też nie pogram . Zostaje FIFA, która praktycznie cały czas ma to samo . Echhh, technologia poszła na przód... a mój komp w miejscu stoi.
Rince jeżeli ty z twoim kompem si chowasz to ja zapdam sie pod ziemię. Mam:
Pentium III 933 MHz
256 MB RAM-u
GeForce 4
XP
Direct 9.0
DVD-Rom+CD-Rom
Czy ma ktoś coś do dodania? Pocieszę się przynajmniej, ze wszystkie stare cRPG chodzą na moim cudownym kompie :mrgreen: (Gothic 2 ciąl mi się na najwyższych texturach ).
Moze mi pójdzie na minimalnych ale watpie . Moj sprzet to: AMD Athlon 1,7 Mhz, GF 4 MX 440, DDR 512 MB, Płyta głowna ECS . Najlepiej to sobie kupie nowego kompa . Nie_moge sie juz doczekac kiedy wyjdzie i jak będzie na torrentach to odrazu sciagam oczywiscie po polsku . Slyszalem ze maja wyjsc koleje czesci Gothica inne....... moim zdaniem to fajnie.....
Mój komp to:
2.0 Pentium 4
512 RAM DDR
GeForce 2 64
Windows XP
directX 9.0c
Myśle że gra pomiomo dużych RAM powinna mi pójść.Będzie troche ciąć co najwyżej. co wy na to?