Gość_villmar*
no z kartą to masz racje. trzeba będzie uskłada ć se na jakiegoś radeon 9550 przynajmniej...
Zabójca
Ilość postów: 336
Klasa: Zabójca
U mnie:
Athlon 2.5
512 DDR
radeon 9000pro 64mb 9porażka ale niedługo będzie lepiej)
Mam nadzieje że mi z nową grafą (radek 9600 pro 128mb) i dodatkowym 512 ram będzie działał bez cięcia....
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 7301
Klasa: Krasnolud
Ty już nie dziwuj, dobra? 1024 to jest już powoli standard w dzisiejszym komputerze a za pół roku to będzie norma.
Gość_Adanos*
mi idzie bez niczego nawet na zalecanych
mój komp:
win xp
2048 RAM
2,5 GB karta graficzna
1024MhzPentium 4
[Dodano po chwili]
Ty mi tu nie dziwój krasnalku tylko podaj twoje RAMY
Krasnoludzki weteran
Bla, bla. Jak mówi stare góralskie przysłowie: "Bullshit panocku".
Na OC to się trzeba znać by wiedzieć co się robi i bynajmniej cudów się żadnych nie wyciągnie. A jeśli sie chce naprawdę pokozaczyć to już trzeba wejść w modowanie kompa (zmiany napięć, timingów), a do tego trzeba mieć jeszcze więcej wiedzy, b. dobry (markowy - drogi) zasilacz, markowe pamięci i odpowiednią MB. A poza tym to walisz takimi ogólnikami, że aż śmiech bierze. "Procesor i karta graficzna i możecie grać w g3." To zależy jaką masz kartę i procesor kolego... Dla większości osób lepiej jest kupić porządną grafę i trochę zapłacić, niż za mniejsze pieniądze kupić gorszą grafę i wydawać jeszcze na chłodzenia i ryzykować z OC (przy którym traci się gwarancje np.)...
Krasnoludzki weteran
Nie masz za co przepraszać ale pamiętaj, że dla większośći użytkowników zwykła reinstalacja systemu jest już problemem, jakiś tam OC to już w ogóle czarna magia. I nie ma się co specjalnie nastawiać, że dzięki OC uniknie się kosztownego upgrade'u kompa.
Wojownik
Ilość postów: 86
Klasa: Barbarzyńca
wymagania gier czesto sa dosc przesadzone... pamietajcie, ze wiekszosc wymagan podaje sie na podstawie dema gry, a czasem nawet bety, gdzie gra jest jeszcze nie do końca dopracowana...
sadze, ze na:
Athlon 1.8
512 Ramu
Grafa 128 MB
gra powinna bez probemu hasac w 800x600 w 16 bitowej PK
Gość_Kometa*
Ostatnio podali że gothic ma śmigać na karcie obsługującej Shader model 1.4 czy radeon 9550 256 mb spełnia to wymaganie?????
Ilość postów: 280
a czy tak trudno jest sprawdzic specyfikacje karty graficznej ? wpisujesz w google i masz. ot to cała mecyja
Wojownik
Ilość postów: 86
Klasa: Barbarzyńca
Na mojej specyfkiacji, gra ze sporym zacieciem, chodziła w 800x600 przy ustawieniach na szybkosci (czyli min. szczegóły).... Grało sie nieźle, ale grafika do dupy....