Szkoła
Mi droga do szkoły zajmuje z 30 minut. 10 minut na przystanek MZK, 10 minut jazdy i 10 minut z przystanku do szkoły (pod górkę). Współczuję tym, którzy codziennie muszą tłuc się powyżej 1h w jakimkolwiek środku komunikacji (59min już się do tego nie zalicza :mrgreen: ). Ja mieszkam w 100 tys. mieście i droga autobusem nie zajmuje mi długo dokądkolwiek.
Ja teraz pójde do 2 gimnazjum w której podobno jest najwięcej uczenia przez całe gimnazum, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć ;p. Nasza wychowawczyni jest chyba najsurowszą jaką mieliśmy , ale jak sie jej nie podpadnie to jeszcze da się znieść :lol: . Najgorzej jest z naszą nauczycielką od matmy, a zwie sie Trąbalowa (znana jest jako Trąbala, ale ja na nią mówie Tron Bhaala ). U niej jakąś ocene powyżej 3 jest cholernie trudno zarobić, chociaż byś zrobił 3/4 zadań dobrze zrobił na klasówce to ona i tak postawi 3, ewentualnie 3+ jeśli kogoś lubi . A co do naszej klasy, jesteśmy najlepsi w nauce w całym gimnazjum, ale za to najniegrzeczniejsi :twist:.
Ja mam do szkoły ok. 10 minut.
PS. Ja mam tylko jednego kota w domu ;p:D
PS2. Chyba troche przesadziłem z tymi emotikonami
Ja mam do szkoły ok. 10 minut.
PS. Ja mam tylko jednego kota w domu ;p:D
PS2. Chyba troche przesadziłem z tymi emotikonami
heh Medivh szczera orawda w 2 gim jest najwiecej nauki jesli bedziesz mial w dobre oecny do w trzeciej pojdxie ci jak splawka(u nas w szkole w 2 klasie dochodzi ta #@^#&@ chamia) pozatym w 2 klasie jest najciezszy material z fizy a takze w drugiej klasie jest nawiecej sprawdzianow. Wiec zycze powodzenia!
Cytat
A co do naszej klasy, jesteśmy najlepsi w nauce w całym gimnazjum, ale za to najniegrzeczniejsi
Ja nie wiem czy to jakieś fatum czy gadanie nauczycieli, ale my tak mieliśmy w podstawówce i teraz w gimnazjum :mrgreen:
ps.Buuuuu. Jutro do szkoły ;( Znowu będę stał godzinę na boisku i słuchal wypocin dyrektorki :sad:
Ok, tez niedawno wróciłem z rozpoczęcia. Oto sprawozdanie:
Szkoła: VI Liceum Ogólnokształcące w Gdyni
Profil klasy: Biol Chem Fiz
Stan klasy: 32 sztuki
Ilość samic: 26 sztuk (jest w czym przebierać )
Iloś samców: 6 sztuk (licząc ze mną)
A tera na serio, to klasa wporzadku. Nikogo nie znałem ale już zdołałem poznać kolegów moich nowych kolegów z klasy Plan lekcji jest nawet wporządku, nie mogę nazekać
Szkoła: VI Liceum Ogólnokształcące w Gdyni
Profil klasy: Biol Chem Fiz
Stan klasy: 32 sztuki
Ilość samic: 26 sztuk (jest w czym przebierać )
Iloś samców: 6 sztuk (licząc ze mną)
A tera na serio, to klasa wporzadku. Nikogo nie znałem ale już zdołałem poznać kolegów moich nowych kolegów z klasy Plan lekcji jest nawet wporządku, nie mogę nazekać
Sprawozdanie według Strażnika :]
Szkoła:Liceum Ogólnokształ cące w Warszawie im. Śniadeckiego
Profil klasy:Historia,J.Polski, WOS
Stan klasy: 35 osób
Ilość samic:20 osób
Ilość samców: 15 osób(ze mną ofkoz)
Na oko klasa fajna (nikogo nie znam trza się zapoznać ;p ) i z tego co widziałem jak narazie jeden "kozaczek" a na Woli to się chwali Wychowawczyni też fajna. Dziewczyny w sensie wyglądu lepsze niż rok temu :] (chociaż nie trudno było o to ) Plan lekcji zje(ciach !)ny < Aha najsmieszniejsze jest to, że nasza klasa ma rozszerzony WOS, a w tym roku w ogóle go nie mamy ;p
Ładne chociaż ? :]
Strażnik: Owszem, ładne Bardzo
Nie głupi pomysł Naprawde nie głupi !
Szkoła:Liceum Ogólnokształ cące w Warszawie im. Śniadeckiego
Profil klasy:Historia,J.Polski, WOS
Stan klasy: 35 osób
Ilość samic:20 osób
Ilość samców: 15 osób(ze mną ofkoz)
Na oko klasa fajna (nikogo nie znam trza się zapoznać ;p ) i z tego co widziałem jak narazie jeden "kozaczek" a na Woli to się chwali Wychowawczyni też fajna. Dziewczyny w sensie wyglądu lepsze niż rok temu :] (chociaż nie trudno było o to ) Plan lekcji zje(ciach !)ny < Aha najsmieszniejsze jest to, że nasza klasa ma rozszerzony WOS, a w tym roku w ogóle go nie mamy ;p
Cytat
Ilość samic: 26 sztuk (jest w czym przebierać icon_smile.gif )
Ładne chociaż ? :]
Strażnik: Owszem, ładne Bardzo
Cytat
Czy to straszne? Ja nie byłem na rozpoczęcniu. Bo po co? Stać i nic nie robić? Bezsensu. Wolę sobie w domku posiedieć a plan zajęc od kogoś się weźmie...;]
Nie głupi pomysł Naprawde nie głupi !
33rd Reytan's Expeditionary Corps.
Pole Bitwy: VI LO im. Tadeusza Reytana
Stan liczebny kompani: 18 osób (reszta składu kompani poległa albo zdezerterowała)
Wyszkolenie: Elite&Crack
Przeznaczenie kompani: Znajomość topografii terenu (geografia), systemy walki elektronicznej (informatyka), kryptologia i szyfrowanie (matematyka)
Ilość manewrów: 36h/tydzień, + zadania specjalne (kursy przygotowawcze i doszkalanie się w zakresie matematyki i fizyki)
Cel taktyczny: przeżyc ten rok...
Cel operacyjny: zdobyć wzgórze Matura i rzucić ICH na kolana
Cel strategiczny: Geodezja, Mechatronika, Automatyka na Politechnice Warszawskiej
"Kto odważy się być mądry?!"
"God bless us and f*** the rest"
Pole Bitwy: VI LO im. Tadeusza Reytana
Stan liczebny kompani: 18 osób (reszta składu kompani poległa albo zdezerterowała)
Wyszkolenie: Elite&Crack
Przeznaczenie kompani: Znajomość topografii terenu (geografia), systemy walki elektronicznej (informatyka), kryptologia i szyfrowanie (matematyka)
Ilość manewrów: 36h/tydzień, + zadania specjalne (kursy przygotowawcze i doszkalanie się w zakresie matematyki i fizyki)
Cel taktyczny: przeżyc ten rok...
Cel operacyjny: zdobyć wzgórze Matura i rzucić ICH na kolana
Cel strategiczny: Geodezja, Mechatronika, Automatyka na Politechnice Warszawskiej
"Kto odważy się być mądry?!"
"God bless us and f*** the rest"
Cia...
Pobojowisko: Gimnazjum nr 1 im. 74GPP
Specjalizacja: brak
Czas szkolenia: pozostało 10 miesięcy
Pluton: sztuk 24, 12 płci żeńskiej
Grafik tygodnia: 6-8-5-7-7 + kursy uzupełniające
Quest główny: Zdać egzaminy i dostać się na pole IV LO Mickiewiczowskiego
Questy poboczne: w widowiskowy sposób zakończyć szkolenia
zdobyć max. 100pkt
Pobojowisko: Gimnazjum nr 1 im. 74GPP