Cytat
Ale dzisiaj na 15 minutowej przerwie byla zadymka. Parę osób czatowało na jednego gościa od tygodnia, bo za bardzo się kozaczyl i podpadł paru takim co mają znajomych icon_wink.gif Dzisiaj zrobili na niego obławe i jak gość wychodzil na boisko to go złapali. Najpier jeden z tych co go zlapal popchnął go i zamachnął się, ale nie trafił. Za drugim razem dostal fangę w nos i zacząl uciekać. Najpier goniło go z 6 osób, ale jak krzykneli, ze go mają to ruszyl za nim 40 osobowy tłum! (glównie to byli gapie jak ja 003.gif ) Ten koleś co uciekał wdrapywal sie na siatkę, ale go ściągnęli i zaczęli okopywac na ziemi... Jakaś kolesiowa szla zadzwoniła na policję i wszyscy uciekli. a policja jak zwykle nie przyjechała icon_wink.gif Po prostu hardcor icon_twisted.gif
Weź jakich ty masz ludzi w szkole, same wulgaryzmy cisną mi się na usta (chodzi mi o tych 6 gości)........ Czy to byli jakcyś dresi lub skate'ci (bez obrazy dla normalnych skate'ów) ? Bo z twojej relacji na to wygląda
Znam takich ludzi
Sami nie podejdą (bo się boją), ale w grupie to już wielkie bossy
Typ "jednostrzałowca". Chętnie bym się z nimi spotkał ;p
Trochę offtop zrobiłem, ale ja jestem uczulony na takie zachowania
Co do Wf to moja nowa nauczycielka, bierze siatke z gałami (piłka nożna, koszykówka, siatkówka), leżaczek i wychodzi z nami na boisko. Każdy sobie wybiera piłkę i gra w co chce, a ona sama leżaczek do cienia
I mi to odpowiada ja tam lubie w gałe grać
A od Religi ja mam "Desperado", tak go szkoła nazywa