Występ Gerrarda "stał pod znakiem zapytania", może się odznaczył na kropkę. Niemniej na pewno nie będzie Therry'ego, czyli kolejne osłabienie. Jeśli nie będziemy umieli wygrać z tak słabą Anglią, to w najbliższym czasie nie będzie nam to pisane.
Tak słabą to pojęcie bardzo względne, bo i tak zmiennicy tych zawodników, których nie będzie w trakcie meczu są bardzo solidnymi zawodnikami, no ale mimo to szanse są i to rzeczywiście większe niż wcześniej, jeżeli nie będziemy popełniać błędów w obronie i będziemy grać z kontry to szanse są, ale podchodzę do tego bardzo ostrożnie, wynik remisowy będzie dla nas korzystny.
Dupa jaś, jest napastnikem, gra z orłem na piersi, ma sobie radzić, czy mu się podoba czy nie. Za to dostaje hajs i to jego praca. Jak bedzie 10 napastinków też ma sobie radzić.
Z tego co wiem decyzję o nie zamykaniu dachu podjął delegat fifa, więc nasza strona nie jest za to odpowiedzialna. A prawdziwym skandalem jest to że ten mecz przełożono na dzisiaj i to na 17, kiedy większość ludzi siedzi w pracy!
Jest jeszcze jakiś towarzyski w przyszłym miesiącu.
A mecz zagraliśmy bardzo dobrze, pierwsza połowa nieco chaotyczna, jednak druga stała na bardzo dobrym poziomie, to co mnie zaskoczyło to słabiutka gra Anglików, nie ujmując naszym, rywale nie zagrali dziś zbyt dobrze, dosłownie dwie akcje z gry, w których Tytoń musiał coś bronić, w końcówce nie potrafili wyprowadzić składnej akcji, czemu nie mogliśmy grać z takim zaangażowaniem na euro?