Piłka Nożna- ogólnie
Ja czekam na oficjalne składy, nie wiadomo jakie jest podejście Fornalika do tego meczu, mówiło się że będzie chciał testować młodych piłkarzy, na to byłby lepszy mecz ze słabszym rywalem, jeżeli postawi na podstawowy skład to mecz może być wyrównany, na remis, motywacja polaków będzie większa niż urusów, przy składzie bardziej eksperymentalnym stawiałbym na zwycięstwo Urugwaju.
Urugwaj jak każdy zespół z Ameryki Południowej, mecz towarzyskie gra na 100%. Także z ich strony będzie pełne zaangażowanie. Moim zdaniem moglibyśmy grać 2 napastnikami. Sobiach z przodku, RObert, na szpicy.
Dobrze że Obraniak i Meirzejewski strzelili w tej kolejce bo są w gazie.
Ja bym dawał taki skłąd.
Tytoń - Komorowski , Glik, Wasilweski, Piszczek - Grosicki, Obraniak, Mierzejewski, Błaszczykowski - Lewandowaski, Sobiech.
W przewriw bym za jednego z napastinków dał Teodorczyka, za Komorowskiego, Jędrzejczyka, a w środku 2 zmieny, w zależności kto co zagra to Wszołka i Krychowniaka.
W 60 za drugiego napastnika bym dał Milika.
Dobrze że Obraniak i Meirzejewski strzelili w tej kolejce bo są w gazie.
Ja bym dawał taki skłąd.
Tytoń - Komorowski , Glik, Wasilweski, Piszczek - Grosicki, Obraniak, Mierzejewski, Błaszczykowski - Lewandowaski, Sobiech.
W przewriw bym za jednego z napastinków dał Teodorczyka, za Komorowskiego, Jędrzejczyka, a w środku 2 zmieny, w zależności kto co zagra to Wszołka i Krychowniaka.
W 60 za drugiego napastnika bym dał Milika.
A co ty taki pesymista? Piłka jest nieprzewidywalna.. Mamy 20-30% na wygraną.
[Dodano po 2 godzinach]
Uhhhhhh!!! Tego się nie spodziewałem nawet po Polakach! Ale że samobój... szkoda gadać. Oby w drugiej połowie było lepiej, to może zremisujemy 2:2 tak jak mówiłem, ale to tylko marzenia. A ja się łudziłem, że wygramy, co za wstyd!!!
[Dodano po 2 godzinach]
Uhhhhhh!!! Tego się nie spodziewałem nawet po Polakach! Ale że samobój... szkoda gadać. Oby w drugiej połowie było lepiej, to może zremisujemy 2:2 tak jak mówiłem, ale to tylko marzenia. A ja się łudziłem, że wygramy, co za wstyd!!!
A jak mamy grać? Zakończmy ere defensywy, bo lepiej wygrać 6-5 niż przegrać 0-1, ciałajac cały czas remis.
Obraniak piękny gol, tyle o ty m meczu, każdy z piłkarzy się nie pokazał.
Ps. Kolejny mecz w Turcji w grudniu z Macedonią.
Obraniak piękny gol, tyle o ty m meczu, każdy z piłkarzy się nie pokazał.
Ps. Kolejny mecz w Turcji w grudniu z Macedonią.
Jako że rok się kończy, postanowiłem zrobić subiektywną listę 3 najlepszych bramek 2012 roku.
Miejsce 3
Zlatan Ibrahimovic
Cóż, tutaj pozostanę trochę mainstremowy, bo ta bramka już została uznana golem stulecia. Dla mnie ona takowym nie jest, jednak trzeba przyznać, że daje radę.
Miejsce 2
Phillipe Mexes
Kolejny gol przewrotką, według mnie bardziej urzekający.
Miejsce 1
Gareth Bale
Przyznam, że zawsze miałem problem z uderzeniami głową. Ten jednak zawodnik opanował tą sztukę do perfekcji. Dziwne, ze oglądając ten filmik tak z 20 raz, zaczyna boleć mnie głowa...
http://www.youtube.com/watch?v=qeZzexnGJYY
Miejsce 3
Zlatan Ibrahimovic
Cóż, tutaj pozostanę trochę mainstremowy, bo ta bramka już została uznana golem stulecia. Dla mnie ona takowym nie jest, jednak trzeba przyznać, że daje radę.
Miejsce 2
Phillipe Mexes
Kolejny gol przewrotką, według mnie bardziej urzekający.
Miejsce 1
Gareth Bale
Przyznam, że zawsze miałem problem z uderzeniami głową. Ten jednak zawodnik opanował tą sztukę do perfekcji. Dziwne, ze oglądając ten filmik tak z 20 raz, zaczyna boleć mnie głowa...
http://www.youtube.com/watch?v=qeZzexnGJYY