Piłka Nożna- ogólnie
Wątpię, czy przypadkiem, któryś z polskich klubów nie grał w eliminacjach z drużyną z Czarnogóry? też były nieprzyjemne sceny. Zresztą w Czarnogórze zawsze jest na meczach gorąco i nikt nic z tym nie robi, a powinni.
A właśnie, słyszeliście, że na ppv zarobili tylko milion złotych? (50tys osób wykupiło mecz), to słaby wynik i bardzo dobrze, chcieli się nachapać i im się nie udało, a może jeszcze jakieś kary na nich nałożą.
A właśnie, słyszeliście, że na ppv zarobili tylko milion złotych? (50tys osób wykupiło mecz), to słaby wynik i bardzo dobrze, chcieli się nachapać i im się nie udało, a może jeszcze jakieś kary na nich nałożą.
Z ppv było wiadomo, że ludzie to zbojkotują. A Mołdawię będzie oglądało jeszcze mniej kibiców - i bardzo dobrze .
Tak, Śląsk grał z Budnocost Podgorica. Ponoć "fani" owego klubu posunęli się do atakowania nie tylko innych pseudokibiców, ale również zwykłych turystów. Podobno pobili człowieka na wózku... Cóż, piłkarsko Czarnogóra jest dawno przed nami, natomiast mentalnie chyba dalej siedzi na drzewie.
Tak, Śląsk grał z Budnocost Podgorica. Ponoć "fani" owego klubu posunęli się do atakowania nie tylko innych pseudokibiców, ale również zwykłych turystów. Podobno pobili człowieka na wózku... Cóż, piłkarsko Czarnogóra jest dawno przed nami, natomiast mentalnie chyba dalej siedzi na drzewie.
Wszystko wskazuje na to, że meczu z Mołdawią nie obejrzy już nikt. W moim miejscu pracy, po tym jak Nsport i Cyfra+ wycofały się w dniu meczu z transmisji, pozostała tylko Toya. I zażyczyła sobie 300 złotych za emisję spotkania na szczycie. Przy +/- 50 osobach na sali i cenach piwa po 6,5, właściciel nie wyszedł nawet na zero w ogólnym rozrachunku i wątpię, by on lub inni właściciele pubów lub restauracji mieli powtórzyć ten błąd.
Obejrzałem mecz kątem oka, bo ze znajomymi doszliśmy do wniosku, że bardziej emocjonująca będzie gra w bilarda. Przewagi nie było widać praktycznie wcale, poza samą końcówką, gdzie rzeczywiście mogło paść jeszcze kilka goli, zaskoczyła mnie decyzja Fornalika, który po pierwszej połowie zdjął Saganowskiego, tak jakby wynik 1:0 go satysfakcjonował.
Lato chyba się skończy Czytałem, że ma niewielkie poparcie.
Co do meczu - wynik mnie nie zadowala. Nie pokazaliśmy, że naprawdę jesteśmy lepsi, więc martwię się, czy w ogóle uda nam się cokolwiek zdziałać na el. MŚ. Czy tylko ja mam wrażenie, że ze Smudą było lepiej? Ale może wpływa na to fakt, że Fornalik nie zdążył zebrać drużynę, bo miał mało czasu.
Co do meczu - wynik mnie nie zadowala. Nie pokazaliśmy, że naprawdę jesteśmy lepsi, więc martwię się, czy w ogóle uda nam się cokolwiek zdziałać na el. MŚ. Czy tylko ja mam wrażenie, że ze Smudą było lepiej? Ale może wpływa na to fakt, że Fornalik nie zdążył zebrać drużynę, bo miał mało czasu.
Smuda trzymał się jednej taktyki z jednym napastnikiem, Fornalik kombinuje w zależności od rywala, to na plus, poza tym wielkich roszad w składzie nie ma, zastępowani są tylko kontuzjowani i ci nie grający regularnie w klubach, reszta po staremu, jednak widać, że trener bierze też zawodników, którzy u Smudy nie grali, ale w obecnym sezonie ligowym spisują się dobrze (jak Krychowiak, czy Saganowski). Niby coś tam kombinuje ale efektów brak, obawiam się że meczu z Anglią nie będziemy dobrze wspominać.
Słyszałem, że do wykupienia meczu Polska-Anglia szykuje się TV TRWAM.
http://gwizdek24.se.p...ad_279298.html
http://gwizdek24.se.p...ad_279298.html
Użytkownik Sosna dnia wtorek, 25 września 2012, 19:27 napisał
Bielu zmień w końcu tego avatara, bo nie obrazisz się chyba jeśli Ci powiem, że jak na niego patrzę to robi mi się niedobrze.
Wedle życzenia
Nowy avek jest moim cichym faworytem, który ma nawet doświadczenie aktorskie (żeby było jasne - 3 od lewej).
A tak na serio, stawiałbym na Bońka, bo tylko jego widzę w roli człowieka, który odbuduje zszargany wizerunek PZPN.