PS :Nie znalazłem w szukaj więc zamieszczam sondę
OGame
Czy posiadasz konto OGame??
Tak (16 głosów [44.44%])
Nie (10 głosów [27.78%])
Posiadałem(łam) (10 głosów [27.78%])
Musze przyznać że nawet nie wiem co to jest za gra i o czym ;p
EDIT Strażnik
Nie żałuj Jakóbie, nic nie tracisz. Po pewnym czasie ta gra staje sie strasznie nudna.
Hahaha... już wiem co to za gra... przecież Ola mi na gg podawała link do niej a ja obiecałem że będe grał :mrgreen: (sorki Ola... ale jakoś nie miałem czasu )
@Valen - czy ty naprawdę nie masz o czym gadać... o to czy temat będzie zamknięty będą decydować moderatorzy a nie kto inny.
EDIT Strażnik
Nie żałuj Jakóbie, nic nie tracisz. Po pewnym czasie ta gra staje sie strasznie nudna.
Hahaha... już wiem co to za gra... przecież Ola mi na gg podawała link do niej a ja obiecałem że będe grał :mrgreen: (sorki Ola... ale jakoś nie miałem czasu )
@Valen - czy ty naprawdę nie masz o czym gadać... o to czy temat będzie zamknięty będą decydować moderatorzy a nie kto inny.
Jakób jak nie wiesz co to jest to się nie wypowiadaj. Bo udowadniasz tylko, ze żeś sobie nie zadał nawet trudu obejrzenia tego topica w połowie (chyba w 3 poscie od góry jest link gdzie masz wszystko o OGame).
PZ. Jak uważasz, ze temat można zamknąć to pisz do modów na privie/gg a nie nabijaj posty. Poza tym może ktoś się będzie chciał się tu niedlugo odezwać...
PZ. Jak uważasz, ze temat można zamknąć to pisz do modów na privie/gg a nie nabijaj posty. Poza tym może ktoś się będzie chciał się tu niedlugo odezwać...
HO HO HO widze ze jest sporo osob
Ja rzuciłem ogame bo jesli sie gra na wyzszym poziomie to to zjada mase czasu...ciagle polowania FS itp nie wytrzymalem.
Swojego czasu ciagnalem na uni:
14 (moje 1) (sojusze: TEMPLARS => THE DARK ANGEL => LEGACY => BEAST =>A.K => ZIĄM => STAR TIDE)
18 (sojusze =>DARKNESS => SAJAN)
universa zagraniczne:
www.ogame.sk => uni 1
www.ogame.com.br => uni 3
www.ogame.uk => uni 11
zawsze top 100 (chyba ze po zlomowaniu)
w wielu przypadkach scisla czołówka
prowadzilem wiele sojuszy (kilka z w/w)
Ja rzuciłem ogame bo jesli sie gra na wyzszym poziomie to to zjada mase czasu...ciagle polowania FS itp nie wytrzymalem.
Swojego czasu ciagnalem na uni:
14 (moje 1) (sojusze: TEMPLARS => THE DARK ANGEL => LEGACY => BEAST =>A.K => ZIĄM => STAR TIDE)
18 (sojusze =>DARKNESS => SAJAN)
universa zagraniczne:
www.ogame.sk => uni 1
www.ogame.com.br => uni 3
www.ogame.uk => uni 11
zawsze top 100 (chyba ze po zlomowaniu)
w wielu przypadkach scisla czołówka
prowadzilem wiele sojuszy (kilka z w/w)
Ojoj...Ogame Ja też w to kiedyś grałe, jakieś 4 miesiace i miałem chyba 200 k pt ale mi flote rozwalili i nie odstałem księżyca to sie wkurzyłem i juz nie gram, zato wciagnął sie po mnie mój starszy brat i gra od września tamtego roku...ech...
Wciagająca i BARDZO zajmująca gra, jak chodziłem do starej szkoły to na przerwach chodziłem do sali informatycznej i flote wysyłałem
Wciagająca i BARDZO zajmująca gra, jak chodziłem do starej szkoły to na przerwach chodziłem do sali informatycznej i flote wysyłałem