OGame
Czy posiadasz konto OGame??
Tak (16 głosów [44.44%])
Nie (10 głosów [27.78%])
Posiadałem(łam) (10 głosów [27.78%])
Gram w Ogame'a, nie siedzę nad nim całymi dniami i nocami, ale fajny jest (jak wchodzę na GE, żeby sobie coś mądrego przeczytać/napisać, to na zmianę czytam/piszę na GE i buduję/wynajduję/wysyłam na Ogame W tym momencie też tak zresztą robię )
Wchodzę na to kuzu.pl. a tam tylko regulamin, nie ma żadnego linku do samej gry.
Po angielsku. Do niczeeego (joke of kors )
Naśladując kabaret Mumio: Pożeczasoracz
Użytkownik Terion dnia Feb 18 2006, 12:46 AM napisał
Ja teraz gram na www.kuzu.pl gre zrobil moj znajomy i tam mozna sie bawic w eko!
[post="40801"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Wchodzę na to kuzu.pl. a tam tylko regulamin, nie ma żadnego linku do samej gry.
Użytkownik Ven'Diego dnia Feb 19 2006, 03:11 PM napisał
Po angielsku. Do niczeeego (joke of kors )
Użytkownik Finkregh dnia Dec 5 2006, 12:47 PM napisał
Czasopożeracz.
[post="51059"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Naśladując kabaret Mumio: Pożeczasoracz
Też gram w OGame, ale raczej od czasu do czasu zaglądam. Siedzę sobie cichutko w eko i flotka się kurzy na planetce (Nikt nie chce zezłomować bo za drogo mu wyjdzie z moim bunkrem). Tak sobie raz na 2 dni wchodzę i zużywam surówkę. Ale żal mi się z kontem rozstawać
hehehe... 100 plazm, to zadna obrona... moze i powstrzyma przed farmieniem, ale na pewno nie przed samym atakiem... wierzcie mi
w ogame gram juz ponad poltora roku - oczywiscie na 20u... nie raz zarwalem noc, wstawanie o 5 rano po odbior reckow to normalka, albo w ogole nie kladzenie sie spac wszystko po to aby tylko cos zezlomowac tj. rozwalic komus flotke )
ja gram dla znajomych i dla sojuszu. Gdyby nie ludzie ktorych poznalem grajac z nimi wspolnie w te gre, to juz dawno bym to zakonczyl tylko oni trzymaja mnie przy tej grze i to jest wielki + tego czasopozeracza - ZNAJOMI !!!
hehe, ja zapraszam na 20u )
PS: Pozdrawiam ludzi z 20u ktorzy przeczytaja tego posta :DDD
w ogame gram juz ponad poltora roku - oczywiscie na 20u... nie raz zarwalem noc, wstawanie o 5 rano po odbior reckow to normalka, albo w ogole nie kladzenie sie spac wszystko po to aby tylko cos zezlomowac tj. rozwalic komus flotke )
ja gram dla znajomych i dla sojuszu. Gdyby nie ludzie ktorych poznalem grajac z nimi wspolnie w te gre, to juz dawno bym to zakonczyl tylko oni trzymaja mnie przy tej grze i to jest wielki + tego czasopozeracza - ZNAJOMI !!!
hehe, ja zapraszam na 20u )
PS: Pozdrawiam ludzi z 20u ktorzy przeczytaja tego posta :DDD
Użytkownik Ven'Diego dnia pon, 12 mar 2007 - 21:27 napisał
Mam zamiar zagrać w Ogame (lol ze mnie )(travian juz mi się powoli nudzi ;p) Polećcie jakis Universum, na jakim wy gracie
[post="56196"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Polecam 15 Universum.
A taka mala aktualizacja mam w tej chwili 1.005.000 pkt