[BGII] Pytanko odnośnie TDD
Gdzieś na początku roku 2006 powinno być już przetłumaczone. To zależy głównie od chętnych. Jeśli ktoś zna w miarę dobrze angielski zapraszam do wsparcia zespołu tłumaczącego.
Użytkownik Orish Shanlen dnia Oct 25 2005, 08:39 PM napisał
Gdzieś na początku roku 2006 powinno być już przetłumaczone. To zależy głównie od chętnych. Jeśli ktoś zna w miarę dobrze angielski zapraszam do wsparcia zespołu tłumaczącego.
Hej, w sumie jestem nauczycielem angielskiego z wykształcenia, jak chcecie, to bardzo chętnie potłumaczę (+olimpiada z polaka w liceum )
Gość_ThugPoet*
#6Użytkownik Woytazz dnia Feb 8 2006, 08:05 AM napisał
Hej, w sumie jestem nauczycielem angielskiego z wykształcenia, jak chcecie, to bardzo chętnie potłumaczę (+olimpiada z polaka w liceum )
[post="40444"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
tlumacze tdd na stronie
www.cob.dmkhosting.com
dzial--dyplomacja
watek ---tlumaczenia,tlumaczenie tdd
zapraszam
Ja mam polską wersję BG2: Cienie Amn + Tron Bhaala, ściągnąłem the Darkest Day, ale nie wiem czy instalować. Boję się, że gra przestanie działać i będe musiał zaczynać od początku.
PS. Podejrzewam, że jest spolszczenie do tDD.
PS. Podejrzewam, że jest spolszczenie do tDD.
Poczytajcie o tym na www.oig.prv.pl
Dowiecie się też o innych ciekawych modach, ale chyba są do wersji angielskiej
Dowiecie się też o innych ciekawych modach, ale chyba są do wersji angielskiej
Mam pytanko. Mam polską wersję BG2. Jak się domyślam TDD jest po angielsku, z którym nie radzę sobie najlepiej. Czy jest jakaś łatka ze spolszczeniem??
Tylko tytułem przypomnienia - jest amatorskie tłumaczenie do TDD - trochę jeszcze jest błędów, ale jest nieźle. Link podałem w jednym z tematów o TDD.