[FILM] Horrory
Tak dokładnie myślimy o tym samym filmie. Polskie tłumaczenia są rzeczywiście beznadziejne. Skoro z np. Dog Soldiers zrobili Armię Wilków no to wiesz.
A oglądał ktoś film "The Others" (pol. "Inni") :?: Świetny film. Fajna była scenka jak nagle drzwi łupnęły i otworzyły się na ościerz. Stracha można dostać.
A oglądał ktoś film "The Others" (pol. "Inni") :?: Świetny film. Fajna była scenka jak nagle drzwi łupnęły i otworzyły się na ościerz. Stracha można dostać.
W ten weekend sciagnelem kilka nowych filmow...I stanelem przed pewnym dylematem czy obejrzec te filmy(a chodzi mi o Resident Evil 2 i Alien vs. Predator) czy tez polezc do kina...Moze nie mialbym takich problemow gdyby to nie byly takie dupiaste wersje (te filmy byly na beszczelnego nagrywane w kinie kamera), a zostaly one nagrane przez ,,ala" firme,,TMD Moviez" pewnie o niej slyszeliscie maja nawet swoja oficjalna strone...
..Mam jeszcz pytanko slyszeliscie o nadchodzacym filmie ,,Wysyp Zywych Trupow"..niby to ma byc komedia...ciekawe ciekawe...Ten filmy tez sciagnelem z inetu...
Oto link do wyzej wymienionej strony: www.TMDMoviez.com
..Mam jeszcz pytanko slyszeliscie o nadchodzacym filmie ,,Wysyp Zywych Trupow"..niby to ma byc komedia...ciekawe ciekawe...Ten filmy tez sciagnelem z inetu...
Oto link do wyzej wymienionej strony: www.TMDMoviez.com
Rincewind odchodzimi od tematu..
A co do filmów o których mówiłem wcześniej (Aniołowie apokalipsy i Alien vs.Predator), to powiem, że A.A pyło tylko w połowie ciekawe, a AvP uważam, że fajne !! A Resident Evil 2 będe oglądać najwcześniej jutro wieczorem to zdam wam sprawozadnie
A co do filmów o których mówiłem wcześniej (Aniołowie apokalipsy i Alien vs.Predator), to powiem, że A.A pyło tylko w połowie ciekawe, a AvP uważam, że fajne !! A Resident Evil 2 będe oglądać najwcześniej jutro wieczorem to zdam wam sprawozadnie
Cytat
horror to raczej to niejest co najwyzej film akcji chociarz po 40 min filmu mozna odniesc mylne wrazenie
O tak zgadzam się z tym w zupełności. Jak oglądałem AvP to nawet śmiać mi się chciało w niektórych momentach. Przygotowałem sie na film z dreszczykiem a tu nic Ale jak nie patrząc film ma ciekawą fabułe.
ps.W Predatorze 1 i 2 ludzi wieszali do góry nogami na suficie i obdzierali ich ze skóry. A tutaj tylko ich powiesili.
nie no, avp porazka na calej linii, dynamika walki jak w power rangers, zero brutalnosci typowej dla obcego i predatora, po prostu chala totalna, brak mi slow... stare aliens albo predator sie ogladalo z zapartym tchem, klimat dalo sie czuc na plecach, a tu... kicha panowie, kicha