[quote name='Ekhtelion]Bardzo dobrze powiedziane Deunan. TAK działa forum. I to' date=' ze sie żalisz na kasowanie spamu i OT jest śmieszne. Na każdym forum to tak działa i własnie dzięki temu można unkinąć "rozłażenia się forum". Mnie wkurza jak temat zaczyna się o jednym a kończy sie oczymś zupełnie innym (jak robiłem porzadki to z jednego tematu wychodziły mi cztery). [/quote']
Z tym sie zupełnie zgadzam . Jeśli źle wyraziłem swe intencje to wybaczcie . Chodziło mi oto (na wspomnianym przez Medviha przykładzie) - mówimy o misji w Diablo . Wtedy nagle wychodzi temat artefaktów /np. misja jest fajna , bo znajdujemy mega mocny artefakt/ . Wtedy nie kasujemy tego , rozdzielamy itp. I jeszcze jedno - są fora , które na takiej zasadzie nie działają
[quote=Ekhtelion]Hmmm. Mam pytanie do zarządu i modów. Czy widział/słyszał ktoś o dożywotnim banie na tym forum (poza chyba 1 przypadkiem)[/quote]
Nie wiem , nie byłem tu dawno . Jeśli takich banów nie było więcej niz 1 - chylę czoła .
[quote name='Ekhtelion]Co ty gadasz czlowieku?! Priv to priv i służy do p r w a t n e j rozmowy a SB to SB i jest dostępne dla wszystkich. Chcesz pogadać sobie na "szybko"?! To użyj gg. Jak już mówiłem SB ma być miejscem w którym np. admin może mówić o jakis wydarzeniach na forum (np. tak jak ostatnio o dodaniu skinów)' date=' ale robienei sobie tam chatu z mordkami i jakimś rzucaniem pojedynczych tekstów nie ma sensu.[/quote']
Tutaj znowu pozwolę sobie stwierdzić , że na niektórych forach "krzykacz" pełni funkcje pw , każdy ma po kilka tys. krzyknięć :O
[quote name='Ekhtelion]Aha' date=' czyli "daje życie" spamowanie i OT? Ciekaaawe, ale sprawia to, że forum robi sie nie czytelne i nic nie można w nim znaleźć.[/quote']
Zauważ jednak , Ziom , że forum naprawdę "upada" bez zabaw . One naprawdę dobrze robią ! Proponuję założyć dział "Gry i hazard" , w którym nie byłoby licznika postów , a giery by było . To naprawdę sprawdzona idea
[quote=Ekhtelion]Zobaczymy...[/quote]
Zobaczymy .
[quote=Ekhtelion]Proponuje aby temat został jeszcze przez jakiś czas jako przykład absurdalnej prośby.
[/quote]
Pożyjemy , zobaczymy .
[quote name='Ekhtelion][i] Przez takich ludzi' date=' nic nie jest już takie same. Nawet kamraci stwierdzili, że piwo jest gęste i cierpkie. Chociaż moglo to być spowodowane również tym, że na miejsce odpoczynku wybrali starą powozownie i mogli pomylić kufelek z puszką smaru do osi... [/i']
[post="32341"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
[/quote]
Hehe
I nie przez takich ...
[quote=Medivh]Buuu... Zdjąć go ze sceny...
... (nie no, joke).
Człowieku zastanowiłeś się chociaż nad tym co napisałeś?
Eeee....no sorry....albo ja jakis niedorozwój jestem albo coś. To chyba dobrze, ze nie ma spamu.[/quote]
Zastanowiłem się . Nie znaczy to jednak że jestem czytelny . Na Necie z reguły ludzie mi to zarzucają , ale z czasem każdy przywyknie
[quote=Medivh]Mylisz się. Off-top jest. I nawet sporo go. Ale ty masz chyba jakiś inny tok myslenia. Cieszyłbyś się gdyby w temacie np."Ulubiona misja w Diablo" ludzie pisaliby co jedli na śniadanie... [/quote]
To już komentowałem.
[quote=Medivh]To jest jedyne z czym się zgadzam w twoim poście.[/quote]
Jak już mówiłem - zobaczymy .
[quote name='Rincewind]No cóż. Całą tą burdę wywołałała jak mniemam moja osoba. Szkoda' date=' bo myślałem, że działam w dobrej sprawie. Nie będę Cię cytował i mówił co o tym myslę, bo musiałbym tak robić z każdym zdaniem. Off topic powinien być, owszem, ale w odpowiednim dziale i dla ludzi, którzy umieją rozmawiać. Zobaczyłbyś temat "O pogodzie" znajdujący się na dawnym forum cRPG. Przesiąkniety był całkowicie off topem, ale tam rozmowy prowadzone były... nazwijmy to na wysokim poziomie. Post nie miał kilku wyrazów, a kilkanaście, klikadziesiąt linijek. I to można było sobie poczytać, czegoś się dowiedzieć, a nawet za sprawą Hawkwooda nauczyć. Ale na to, że "odkurzacz się zapchał" musiałem jednak zareagować i go "naprawić". Przepraszam . Wiem, że zrobiłem źle . Zasługuję na bana. [/quote']
Nie wygłupiaj się , Rince . Oczywiste jest to , że nie zawiniłeś . Po prostu patrzymy inaczej na świat i nie możemy się dogadać Wybacz , jeśli Cię uraziłem ...