P.S Mam nadzieje że dobrze napisałem słowa Reality Show :?:
Reality Show.
Pierwszym takim reality show, które oglądałem był Big Brother. Nawet mi się podobał. Potem nadeszły Bary, Dwa Światy itp. Jak leciało to w telewizji to chciało mi się wybuchnąć z rozpaczy :565: Jak można takie programy oglądać :?: Na szczęście teraz w telewizji leci tylko Bar. A to da się przełączyć. Gorzej by było jak gdyby na każdym kanale był reality show
małe sprostowanie do małego sprostowania - 2 swiaty byly PO bb. Big brother to bylo cos. Nowosc na rynku-> ciekawe-> fajne-> było-> minelo-> ponowili-> przejadlo sie->BLEE
typowa telewizyjna komercja... ludzie, ktorzy ogladaja te wszystkie bary i inne bzdety imho nie maja wlasnego zycia towarzyskiego, tylko siedza w domu przed telewizorem i tak zaspokajaja potrzeby swojej nedznej egzystencji. :573:
typowa telewizyjna komercja... ludzie, ktorzy ogladaja te wszystkie bary i inne bzdety imho nie maja wlasnego zycia towarzyskiego, tylko siedza w domu przed telewizorem i tak zaspokajaja potrzeby swojej nedznej egzystencji. :573:
Poza tym przed programem ludzie chcą tam iść. Jak ich nie wylosują to się wkurzaja. A jeśli ich wylosuja to potem narzekaja jak im tam źle i niedobrze. Przeciez mogą odejść. Tez mi filozofia. Widziałem urywek tegorocznego Baru VIP. Ludzie narzekają np.:
-Ojej ale tu jest beznadziejnie. Wszyscy się kłócą itp. itd.
Przecież moga odejść w każdej chwili. Ale oni wola się mizdrzyć do kamery i narzekać.
Więc jeszcze raz powtórzę: te programy to beznadzieja :563: .
-Ojej ale tu jest beznadziejnie. Wszyscy się kłócą itp. itd.
Przecież moga odejść w każdej chwili. Ale oni wola się mizdrzyć do kamery i narzekać.
Więc jeszcze raz powtórzę: te programy to beznadzieja :563: .
Medivh a jak myślisz poco są tworzona takie programy w końcu za to im płacą, myślisz że ludzie zgałosują żeby wywalić takiego downa co tylko pysk drze czy taką szarą myszkę, uważam, że myszkę bo takie szare myszki nic nie wnoszą, ludzie musza być skandaliczni (już dwa razy sie dymali w Barze Vip :twisted:) popatrz na Merlina Mansona czy gdyby nie wyciągnął sobie 2 żebra i nie robił se laski to by go ktoś zobaczył albo wylał na siebie gorący wosk i sie pociął, bądź odgryzał gołębiom głowy na koncercie?? TO sie niestety nazywa marketing bo w końcu na co idą nasze pieniądze za SMS'y ktłóre wysyłamy żeby zagłosować
Nie Nasze Olo, nie Nasze, bo nikt z nas zapewne na to nie głosuje. Tak się właśnie zastanawiam kto na to kase wydaje :? .
Ps. Jak mówiłeś o odgryzaniu głów gołębi to przypomniała mi się lepsza koncertowa akcja. Gdzieś tam w Austrii zaproszona dwóch raperów, którzy bardzo, ale to bardzo się nienawidzili. I panowie podczas koncertu wyciągneli noże i zaczęli się ciachać. Czujecie fazę? Ale publika musiała mieć frajdę z oglądania tych debili .
Ps. Jak mówiłeś o odgryzaniu głów gołębi to przypomniała mi się lepsza koncertowa akcja. Gdzieś tam w Austrii zaproszona dwóch raperów, którzy bardzo, ale to bardzo się nienawidzili. I panowie podczas koncertu wyciągneli noże i zaczęli się ciachać. Czujecie fazę? Ale publika musiała mieć frajdę z oglądania tych debili .