Z czym kojarzy ci się ten nick?
Zabawa ta polega na tym iż piszemy z czym kojarzy nam się nick poprzednika. Tj, teraz dajmy na to jakiś inny user napisze z czym kojarzy mu się mój nick, potem następna osoba napisze z czym kojarzy jej się jego nick itd itd
SirCaptain kojarzy mi się z rycerzem albo kapitanem oddziałów żołnierzy posiadający tytuł szlachecki
Obserwator kojarzy mi się z sąsiadką, która nie ma zbyt wielu zajęć, dlatego spędza dnie w oknie wyszukując wszelkich możliwości do plotkowania przy niedzielnej nasiadówce z ciasteczkami i kawą lub przy okazji spotkania podobnej sobie kobieciny przed klatką.
Wiktul kojarzy mi się z maścią na hemoroidy lub inną ciekawą przypadłość.
Nie będę oryginalna: SirCaptain kojarzy mi się ewidentnie z rycerzem, no może z lekko nawiedzonym rycerzem, skoro w normalnej pisowni te dwa (sir, captain) wyrazy pisane są oddzielnie.
Na prawdę nie wiem dlaczego, ale ten nick powyżej kojarzy mi się z filmem "Noc żywych Żydów".
Bhaal kojarzy mi się z jakimś starożytnym demonem rodem z jakiegoś dobrego RPGa
SirCaptain kojarzy mi się z... Kapitanem Jackiem i jego wyborną muzyką.
Ashantir kojarzy mi się niestety z dość dosłownie z TIR-em przewożącym niejakiego Asha - prawdopodobnie tego młodzieńca od Pokemonów, który lubił lecieć w kulki.
Courun Yauntyrr pasowało by na imię jakiejś postaci z książki fantasy, np. jakiejś powieść R.A.Salvatorea.