Z czym kojarzy ci się ten nick?
SirCaptain kojarzy mi się z filmem "Full Metall Jacket" gdzie żołnierzy szkolił taki bardzo... miły... pan.
Nie wiem czemu, pewnie przez to że pół filmu to "sir, yes, sir", albo "sir, no, sir". Nie wiem czy miał rangę kapitana, ale definitywnie rządził.
Postać negatywna, lecz zapada w pamięć. Takie lubię najbardziej.
Nie wiem czemu, pewnie przez to że pół filmu to "sir, yes, sir", albo "sir, no, sir". Nie wiem czy miał rangę kapitana, ale definitywnie rządził.
Postać negatywna, lecz zapada w pamięć. Takie lubię najbardziej.
Talion kojarzy mi się z talonem - na przykład na mięso, cukier lub małego fiata;p
Z babką, która dawniej mieszkała u nas w sąsiedztwie. Chodziłem wtedy do podstawówki.
"A ti znowu nie w kurteczce? Zimno ci nie jest?"
"A ti co tak tam niesiesz?"
"A ti znowu nie w szkole?"
"A ti znowu nie w kurteczce? Zimno ci nie jest?"
"A ti co tak tam niesiesz?"
"A ti znowu nie w szkole?"
Bosia kojarzy mi się z często nazywanym tak miedzy innymi przez dzieci Bogiem. Końcowa emotikonka utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że jest to przedstawicielka nowej rasy "netowej" posługująca się oryginalnym, obrazkowym alfabetem. Co prawda nasza cywilizacja odrzuciła obrazki pod postacią słów już tysiące lat temu, ale historia kołem się toczy.
Sosna kojarzy mi się z Tomaszem Judymem, o ile jeszcze ta książka nadal jest w spisie lektur.