Co jest grane? Od ponad dwóch miesięcy nie ma tu żadnego wpisu! Enetherze, Withordzie - kucyki wam się znudziły? Pewnie przerzuciliście się na coś bardziej dla was dojrzałego, np. lalkę Barbi i Kena, co?
[Serial] My Little Pony: Friendship Is Magic
Myślałem, że wystarczy byś wkleił jakiś fajny obrazek A chciałem podpuścić was byście dali pokaz gniewu, a ja wtedy zmierzyłbym wasz power level... Cóż, następnym razem postaram się bardziej
Gość_Forgotten*
Withordzie:
Opowiedz nam Krzysiu dalszą część tej fascynującej opowieści...
[Dodano po 4 dniach]
Swoją drogą, podczas gdy każdy kraj robi ładnie i grzecznie opening według oryginału.... suddenly...
Japan.
Nie powiem, shit is catchy. Just like my anime.
PS. SUGOI! TOWAIRAITO-CHAN KAWAII!!!
Opowiedz nam Krzysiu dalszą część tej fascynującej opowieści...
[Dodano po 4 dniach]
Swoją drogą, podczas gdy każdy kraj robi ładnie i grzecznie opening według oryginału.... suddenly...
Japan.
Nie powiem, shit is catchy. Just like my anime.
PS. SUGOI! TOWAIRAITO-CHAN KAWAII!!!
Tak mi się przypadkiem obejrzało ...
Taki ziomek-smok, Diskord on jest fajny, chce szerzyć Chaos i Manipulować .
Taki ziomek-smok, Diskord on jest fajny, chce szerzyć Chaos i Manipulować .
Cóż, pierwszy boom na kucyki dawno minął, zdaję sobie z tego sprawę, natomiast dopiero teraz udało mi się opublikować dłuższy artykuł/felieton na temat kreskówki i jej podkultury. Kto się nie boi tekstów dłuższych niż parę linijek, zapraszam na 13S do poczytania (i ewentualnie podyskutowania).
LINK:
Temat na forum, który odsyła do obydwu części felietonu na Stronie Głównej. Enjoy!
LINK:
Temat na forum, który odsyła do obydwu części felietonu na Stronie Głównej. Enjoy!