Shoggoth
Ilość postów: 3714
Klasa: Kultysta Przedwiecznych
Którego? Codziennie wychodzi przecież kilka.
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Gość_Forgotten*
Mowa oczywiście o "Cupcakes" :>
Opętany Marines Chaosu
Ilość postów: 715
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Cupcakes?
We geexe żodyn niy wi iże jeżech gorol.
ŻODYN.
Opętany Marines Chaosu
Ilość postów: 715
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Wpisłem Maeg, wybrałem męskiego kucyka... Wyszło mi Master Mustang xD
We geexe żodyn niy wi iże jeżech gorol.
ŻODYN.
Gość_Forgotten*
Mnie Brother Seethe. Brzmi tak... amiszowato. Nie będę całe życie przetaczać kamieni z jednego pola na drugie :<
Shoggoth
Fancy Pony: Emperor Tiara
Male Pony: Ember Beard
Dziwne. Nie ma nic z mackami.
Młodość i niedojrzałość mijają z czasem, ignorancję pokonać można nauką, a pijaństwo trzeźwością, za to głupota jest wieczna. - Arystofanes
Gość_Forgotten*
Cóż, po kolejnej nocce u Khela w składzie: Ja, Maeg i Khel i karaoke Winter Wrap Up moge powiedzieć tylko jedno:
[font="Comic Sans MS"]DRUGI SEZON JUŻ JUTRO! [/font]
...tak, to był Comic Sans
Shoggoth
A ja już widziałem!
Gość_Forgotten*
A ja dziś rano sobie zapuściłem drugi sezon i... AWESOME! Szczególnie okrutna Fluttershy i markotna Pinkie miażdzą.
Shoggoth
@ Withord
There shall be no heresy among our Battle-bronies. Better maimed body than corrupted mind!
Zauważyliście co to za pancerz? Kto zauważy pierwszy?
SPOILER
Czarna wypustka okalająca czaszkę świadczy jednoznacznie, że Twilight Sparkle to Adeptus Librarian w swoim pancerzu z Psychic Hoodem
Shoggoth
Jezu Chryste...
Może sobie kupuj
TĘ GAZETKĘ ? Na pewno mają jakieś plakaty w środku...
Shoggoth
A jak wygląda plakat po drugiej stronie?
btw, clop, clop, clop, tylko Twilight wyszła... podtytuł "PO PIERWSZE ZWIĘKSZ MASĘ"