Oficer
Ilość postów: 1633
Klasa: Żołnierz
Nie kminie tego cytatu co wkleiłeś.
Doktor Freud spojrzał z rozdrażnieniem na swoje zimne cygaro, uznając jego nagłe zgaśnięcie za personalny atak.
Przypadek Adolfa H. Eric-Emmanuel Schmitt
Czarnoksiężnik Chaosu
Ilość postów: 352
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
-Dlatego mówię, drogi Tarze, że bynajmniej cię nie podejrzewam. To byłaby idealna przykrywka, ale jak dla mnie nie jesteś wilkołakiem. No i jak na razie trafiłeś w 3 przypadkach na 4, wprawdzie zabijając mojego przyjaciela, ale trudno. Zdarza się. Sama dalej nie wiem na kogo głosować.
Biały Mag
Ilość postów: 6440
Klasa: Mag Żywiołów
- Ja nie mam więcej pomysłów jak ponad to co mówiłem wcześniej.
Oficer
- A czas ucieka. Czy mam wam pomóc w wyborze i zagłosować na siebie samą?
Doktor Freud spojrzał z rozdrażnieniem na swoje zimne cygaro, uznając jego nagłe zgaśnięcie za personalny atak.
Czarnoksiężnik Chaosu
-Cóż faktycznie czas mija... Trzeba podjąć jakiś wybór. Dzisiaj muszę zagłosować, gdyż wczoraj tego nie zrobiłam. Nauczyłam się także ufać instynktowi tara, także wybacz Eni . Jeśli oboje się mylimy, to dziś w nocy zginą dwie niewinne ofiary.
Czarnoksiężnik Chaosu
Oficer
- W takim razie, moim wyborem również jest Eni, czyli ja sama. Życzę powodzenia podczas łapania wilkołaka.
Złodziej
Ilość postów: 1791
Klasa: Złodziej
Ja jednak też głosuję na Eldiriana .
Oficer
- Oho, dzięki Saz mam szansę się uratować. Skorzystam, dziękuję. Głos oddaję na Eldiriana .
Uczeń maga
Ilość postów: 49
Ktoś tej nocy zginąć musi i największe szanse ma na to Eni .
hmm... Nie wiem co tu wpisać.
Oficer
- Ha. Widzicie? Jak tylko zagłosowałam na niego, odpowiedział swoim głosem. Co wilkołaczku, nie chcesz zginąć?
Czarnoksiężnik Chaosu
-Nie obraź się, ale każdy by ratował skórę w takim momencie. Nie mógłby zagłosować na siebie, gdyż to by było co najmniej dziwne.
Uczeń maga
Ilość postów: 49
Przepraszam ,ale wypowiedzieliśmy się mniej więcej w tej samej chwili. W momencie, w którym ja głosowałem nie zmieniłaś jeszcze głosu.
hmm... Nie wiem co tu wpisać.
Oficer
Uf to dobrze!
Ja nie wiem leleniu czemu ty taka przeciwko mnie jesteś. Zrobiłam ci coś? Zawiniłam czymś?
A Tar potrafi się mylić, co już pokazał raz.
Biały Mag
Ilość postów: 6440
Poszłaś moim śladem, jakżeś bez winy to głosuj przeciwko mnie.