Wilkołak - zapisy
Jak po świętach (po Wielkiej Sobocie) to będę mordował biednych Jezidów , wcześniej nie dam rady.
Ja bym chciał jakąś rundę w szerszym gronie zagrac, także czekam aż jak najwięcej ludzi się zapisze
To wobec tego dostajesz pytajnik w prezencie
Lista:
- Dalej
- Eni
- Hrywi
- Ielenia
- Jezid
- Kota
- Magggus
- Niiin
- Qwan
- Tamc.
- Vitanee
- Wiktul
Lista:
- Dalej
- Eni
- Hrywi
- Ielenia
- Jezid
- Kota
- Magggus
- Niiin
- Qwan
- Tamc.
- Vitanee
- Wiktul
Panie, panowie nie śpimy zapisujemy się. Pantera pewnie nam już wymyśliła coś, a tu chętnych nie ma Uszanujmy to wasze zdrowie i las rąk widzę
Zgłosiłbym się nawet, ale ze względu na mój słaby internet pewnie odpadnę na ,,niegłosowanie", co będzie smutne (dla mnie, nie dla was, skurczybyki jedne TYLKO O ŚMIERCI GRACZA BYŚCIE MYŚLELI I CIESZYLI SIĘ CUDZYM NIESZCZĘŚCIEM, I TYM, ŻE TO NIE WY ODPADLIŚCIE, CHOLERA MAĆ!!!oneoneoene).
A tak na serio: załatwcie mi internet to chętnie zagram :v
Ps. Postaram się coś skombinować. ;_; (Wymuszacze cholerne, nie można patrzeć na sesje, bo graczy nie ma)
A tak na serio: załatwcie mi internet to chętnie zagram :v
Ps. Postaram się coś skombinować. ;_; (Wymuszacze cholerne, nie można patrzeć na sesje, bo graczy nie ma)
Jezidzie - odkąd jest okrągłą liczbą, symbolizującą dużo ludzi i tym samym dużo zabawy
Ielenia
I dalej, dalej, zapisywać się; jeszcze 8 graczy a dojdzie nam kolejna trójka!
Ielenia
I dalej, dalej, zapisywać się; jeszcze 8 graczy a dojdzie nam kolejna trójka!
Ej ale czemu mnie wpisałaś?! Powiedziałam, że jak będzie 15 to mnie wpisuj! A pff!
Edit:
Swoją drogą, jest to post numer 700 w tym zacnym temacie. Czuję się wyróżniona, więc możesz mnie zapisać bez znaku zapytania. Padajcie na kolana przed moją dobrodusznością!
Przecież pytajnik dorzuciłam; ta sama zasada co u Tamc.a i Majdena Ale jak jesteś taka pewna, żeby wywalić... :3
Edit:
Swoją drogą, jest to post numer 700 w tym zacnym temacie. Czuję się wyróżniona, więc możesz mnie zapisać bez znaku zapytania. Padajcie na kolana przed moją dobrodusznością!
Przecież pytajnik dorzuciłam; ta sama zasada co u Tamc.a i Majdena Ale jak jesteś taka pewna, żeby wywalić... :3