A może by jakiegoś newsa napisać? Albo na facebooku poinformować? Ale nie na fanpejdżu kłaka tylko GE?
Wilkołak - zapisy
Tiga wywiało, maliwa nie ma czasu, Med i Tar prawdopodobnie też. Evrinę masz przed sobą.
Btw., ze względu na pewne plany (żeby nie było - nie moje!), Wilkołak zostaje przesunięty na kwiecień, dokładny termin jeszcze się sprecyzuje. Ale podejrzewam, że coś w przedziale 7-20 kwietnia.
Btw., ze względu na pewne plany (żeby nie było - nie moje!), Wilkołak zostaje przesunięty na kwiecień, dokładny termin jeszcze się sprecyzuje. Ale podejrzewam, że coś w przedziale 7-20 kwietnia.
Nie rozumiem tej logiki. Skoro wiesz - po co pytasz? Bo z mojej strony niestety wygląda to tak, jakbyś nie miał pojęcia o zmianie nicka.
Cóż, skoro to nie są moje plany, to nie będę się o nich wypowiadać. Niemniej, wydaje mi się, iż nie ma sensu nakładać Wilkołaka na to coś.
W każdym bądź razie, okołoświąteczny termin wydaje się być całkiem rozsądnym. Jeśli nie - naprostujcie mnie, podawajcie swoje sugestie, bo w sytuacji, gdy takich po prostu nie mam, najzwyczajniej w świecie wyciągam swój pazur i wskazuję kartkę w kalendarzu, tupiąc przy tym wszystkimi czterema łapami.
Cóż, skoro to nie są moje plany, to nie będę się o nich wypowiadać. Niemniej, wydaje mi się, iż nie ma sensu nakładać Wilkołaka na to coś.
W każdym bądź razie, okołoświąteczny termin wydaje się być całkiem rozsądnym. Jeśli nie - naprostujcie mnie, podawajcie swoje sugestie, bo w sytuacji, gdy takich po prostu nie mam, najzwyczajniej w świecie wyciągam swój pazur i wskazuję kartkę w kalendarzu, tupiąc przy tym wszystkimi czterema łapami.
Ja prawie tak samo jak Kota, najlepiej by było po świętach.
Pyszczki, jak to niestety bywa z planami - lubią się paść.
Biorąc pod uwagę śniąteczny okres i parę innych elementów, proponuję 5.04.
Kto jest na pokładzie, meldować się!
Biorąc pod uwagę śniąteczny okres i parę innych elementów, proponuję 5.04.
Kto jest na pokładzie, meldować się!
Tak jakby zapisy od nowa i sprawdzanie, czy jesteście zwarci i gotowi na kolejną rundę
O, tak trzymać!
Kto da więcej?
Lista:
- Dalej...
- Eni
- Ielenia
- Jezid
- Kota
- Magggus
- manfret
- Tamc.
- Vitanee
- Von Majden
- Wiktul
Kto da więcej?
Lista:
- Dalej...
- Eni
- Ielenia
- Jezid
- Kota
- Magggus
- manfret
- Tamc.
- Vitanee
- Von Majden
- Wiktul
Teoretycznie dziś o północy o ile się wyrobię, jak nie, to zacznie się później, ale wciąż, tej nocy.