Wilkołak - zapisy
Zgłaszam się, ale ostrzegam i proszę żeby mi nic ważnego nie dawać bo nie mam zbyt wiele czasu.
Cytat
Z ciekawości, jaki jest sens zapisywania się do gry, jeśli się nie ma czasu na bycie kimś więcej niż zwykłym człowiekiem?
Mam taki problem, że moja tygodniowa kromka jest bardzo nierówno posmarowana wolno-czasowym masłem i raz ta warstwa jest ledwo 1mm-godzinna, a innym razem jest to prawie centymetr.
Cytat
Mamy chyba to że ta gra jest za dobra i uzależnia. Ale to tylko moje zgadywanki.
Prawda niestety ...
Nie ma jeszcze ustalonej daty; wprawdzie raz padła sugestia, że 1 marca, o ile się nie mylę... a tak poza tym, ASAP ASAPem ASAP pogania :c Ergo, póki co - nie mam pojęcia, jestem otwarta na konkretne sugestie.
Meh. To może zróbmy tak; odpalę w pierwszy piątek (albo sobotę, zobaczymy) tygodnia, w którym uzbiera się minimum 10 pewnych graczy? Bo tak to trochę szkoda w ogóle zaczynać.
Cytat
Nie ma jeszcze ustalonej daty; wprawdzie raz padła sugestia, że 1 marca, o ile się nie mylę...
Jestem analfabetą, czy ślepcem, że nie potrafię przynajmniej w tym temacie czegoś takego znaleźć?
Im szybciej tym lepiej, jak większość ludu twierdzi. Można mnie dopisać do ,,pewnych graczy".
Mogłam się pomylić, może post był edytowany; w każdym razie, obecna sugestia - jak widzę - to 28 lutego. Czyli nie tak daleko od wspomnianej wcześniej daty.