Wilkołak - zapisy
Sercołaki, to by było fajnie...
Tak się zastanawiam, poudawać, że nie jestem nerdem i nie napisać nic w Walentynki, czy nie?
Tak się zastanawiam, poudawać, że nie jestem nerdem i nie napisać nic w Walentynki, czy nie?
Sercołak? Aż mi się skojarzyło z sercowymi psami z "Miecza Prawdy"
I nie ma co udawać. Jak będziesz udawał, to gra będzie smutna :c
@Ielenia: wszystko wyjdzie w praniu
I nie ma co udawać. Jak będziesz udawał, to gra będzie smutna :c
@Ielenia: wszystko wyjdzie w praniu
Serio. Weź pod uwagę, że pierwszy dzień nie cechuje się dużym ruchem, bo generalnie to wywieszanie białych flag. Poza tym - to jednak nie temat na taką dyskusję.
Za 8 dni na pewno bedzie start? Nie wydaje mi się, żeby to była najlepsza data... Ale jak chcecie.
Yup, na pewno.
[Dodano po 49 sekundach]
Tyle w temacie, powielać się nie będę.
[Dodano po 49 sekundach]
Cytat
Weź pod uwagę, że pierwszy dzień nie cechuje się dużym ruchem, bo generalnie to wywieszanie białych flag.
Tyle w temacie, powielać się nie będę.
Ech ja także zmuszony jestem się wypisać W weekend nie będę mógł się pojawić. Może w przyszłej rundzie zagram
Smuteczek
Trudno się mówi, wykreślam was, panowie. Może kiedy indziej.
Trudno się mówi, wykreślam was, panowie. Może kiedy indziej.
Pozwolę sobię zgłosić automatycznego, wirtualnie wirtualnego pasa, gdyż w piątek jak co tydzień mnie nie będzie, co nie znaczy, że zniknę forever. w każdym razie, nie płakajcie, że ten zły Dalej was nie zjadł .
Tak trzymać
[Dodano po 5 dniach]
Runda 13 przyszła i poszła, otwieram zapisy na 14. No i sugestie terminów jakieś?
- Eni
- Hrywi
- Ielenia
- Kota
- Magggus
- Tamc.
- Vitanee
- Von Majden
- Wiktul
[Dodano po 5 dniach]
Runda 13 przyszła i poszła, otwieram zapisy na 14. No i sugestie terminów jakieś?
- Eni
- Hrywi
- Ielenia
- Kota
- Magggus
- Tamc.
- Vitanee
- Von Majden
- Wiktul