Wilkołak - zapisy
Wydawało mi się, że jesteś zapisany... oO W każdym razie, lista uaktualniona.
Masz się mną opiekować teraz, żebym nie umarła, a nie po śmierci ;_; Choć pewnie chcesz mieć takiego kota, jakiego posłałam... Ale to już nie miejsce na taką rozmowę :c
@up: tak, teraz. Tym bardziej, że przyda się kilka Twych kościejów, by za mnie w klawiaturę stukały :c
@up: tak, teraz. Tym bardziej, że przyda się kilka Twych kościejów, by za mnie w klawiaturę stukały :c
Witam. Chciałbym się zapisać i spróbować swych sił, a widząc tak szacowne grono kolejna runda może być ciekawa.
Wiciu, calusieńki czas na poprzedniej stronie Ale i tak, podrzucam listę tutaj, świeżuteńką, pachnącą, prosto z piekarnika!
Witam serdecznie nowych graczy, aż serducho się raduje, widząc powiększające się grono wilkołaczych użyszkodników
Tylko... dlaczego mam wrażenie, że popełnicie na mnie zbiorowy mord, już w chwili otrzymania PM-ek...?
- Dalej...
- Eni
- Hrywi
- Ielenia
- Kota
- Magggus
- maliwa
- Obserwator
- Tamc.
- Taramelion
- Tig
- Tokar
- Trzeci Kur
- Vitanee
- Von Majden
- Wiktul
Witam serdecznie nowych graczy, aż serducho się raduje, widząc powiększające się grono wilkołaczych użyszkodników
Tylko... dlaczego mam wrażenie, że popełnicie na mnie zbiorowy mord, już w chwili otrzymania PM-ek...?
- Dalej...
- Eni
- Hrywi
- Ielenia
- Kota
- Magggus
- maliwa
- Obserwator
- Tamc.
- Taramelion
- Tig
- Tokar
- Trzeci Kur
- Vitanee
- Von Majden
- Wiktul
Cytat
Bo dasz mi (nam) głupią postać i rolę?
[Dodano po 5 dniach]
Czy 13nasta bedzie z przerwą?