Wilkołak - zapisy
Cytat
Czy ja pisałem, że ja się piszę?
Nie.
Lista zapisów uaktualniona, jakby ktoś był ciekaw, ale nie chciało mu się szukać, to znajdzie ją o TUTAJ.
Spokojnie, nie pali się. Poza tym, co z tego, że lud się teraz zapisze, jak do grudnia o tym zapomni?
Zresztą, w grudniu prawdopodobnie będzie weryfikacja zapisów - na wszelki wypadek. No i mam wstępną obietnicę na reklamę w pewnej grze, więc może uda się dopaść świeżą krew.
Zresztą, w grudniu prawdopodobnie będzie weryfikacja zapisów - na wszelki wypadek. No i mam wstępną obietnicę na reklamę w pewnej grze, więc może uda się dopaść świeżą krew.
Dobra ludźki. Jest 1 grudnia, trzeba sprawdzić, kto jest, kogo nie ma, może ktoś dojdzie...?
Wstępnie termin to 10.12, ale, jeśli taka wasza wola - można go przesunąć. W każdym razie, miło by było, gdyby już zapisani potwierdzili swój udział. Na chwilę obecną lista kształtuje się tak:
- Boneclaw
- Charon
- Dalej...
- E.M.Thorhall
- Eni
- Ielenia
- Kota
- maliwa
- Matt
- na-pewno-nie-wilkolak
- Niiin
- Ranger Krzyś
- Tamc.
- Taramellion
- Tig
- Wiktul
- Vitanee
Wstępnie termin to 10.12, ale, jeśli taka wasza wola - można go przesunąć. W każdym razie, miło by było, gdyby już zapisani potwierdzili swój udział. Na chwilę obecną lista kształtuje się tak:
- Boneclaw
- Charon
- Dalej...
- E.M.Thorhall
- Eni
- Ielenia
- Kota
- maliwa
- Matt
- na-pewno-nie-wilkolak
- Niiin
- Ranger Krzyś
- Tamc.
- Taramellion
- Tig
- Wiktul
- Vitanee
Jak mam potwierdzić, to potwierdzam.
PS: Było coś o wydziwiankach, będą jakieś?
PS: Było coś o wydziwiankach, będą jakieś?
Cytat
Ze swojej strony dodam, że fajnie by było, jakbyście sypnęli paroma pomysłami na tę konkretną rundę. Np. odnośnie nowych ról, tematu przewodniego rozgrywki, cech bohaterów, etc. Niech to będzie coś naprawdę wyjątkowego
O to mniej więcej mi chodziło.
Póki co, za mało osób jak na mój gust, by był sens dodawania nowych ról. Co do reszty - kto wie?