Btw. zachęciłam pewną duszyczkę do dołączenia do naszego zacnego grona; mam nadzieję, że wkrótce się przedstawi.
Wilkołak - zapisy
Vit, zwróć się do Bastet, może pacnie Tamc.a ogonem i nie będzie już wyciągał łap tam, gdzie nie trzeba
Swoją drogą, witam nową duszyczkę w gronie [nie]futerkowców i życzę niezjedzenia na dzień dobry.
Swoją drogą, witam nową duszyczkę w gronie [nie]futerkowców i życzę niezjedzenia na dzień dobry.
Że niby tę chandryczną-apatyczną? Mylisz się, kaff uwielbiam i bez postaci (szczegół, że nie miała cechy kawoholika, chyba, że mówić o tej, co się voodoo bawiła)!
No, kicia :3
Ale to jest temat o zapisach do Wilkołaka, nie do radosnej twórczości i tego co kto lubi; od tego jest inne subforum. Koniec OT.
No, kicia :3
Ale to jest temat o zapisach do Wilkołaka, nie do radosnej twórczości i tego co kto lubi; od tego jest inne subforum. Koniec OT.
Wiciu, jeśli się nie boisz oddać tego w me pazury, mogę poprowadzić
[Dodano po 2 godzinach]
Dobra, jako, że najwyraźniej teraz ja was podręczę, informuję, co następuje: jeśli dostanę, co trzeba, runda najprawdopodobniej ruszy dziś (zwłaszcza, że większość już sobie przygotowałam, zostało kilka szczegółów plus wspomniane "co trzeba"), w najgorszym przypadku - jutro.
Wiktulu, rozumiem, że wchodzisz na listę graczy?
[Dodano po 2 godzinach]
Dobra, jako, że najwyraźniej teraz ja was podręczę, informuję, co następuje: jeśli dostanę, co trzeba, runda najprawdopodobniej ruszy dziś (zwłaszcza, że większość już sobie przygotowałam, zostało kilka szczegółów plus wspomniane "co trzeba"), w najgorszym przypadku - jutro.
Wiktulu, rozumiem, że wchodzisz na listę graczy?
Coś czuję, że ta runda długo nie potrwa. Co za tym idzie, otwieram zapisy na rundę kolejną.
Start: 10.12.2013 (?)
Lista zapisanych:
- Charon
- Dalej...
- Eni
- Ielenia
- maliwa
- Matt
- Niiin
- Tamc.
- Tig
- Vitanee