Gazetki
chcesz sobie potestowac demka to kup sobie gamestara ;] sporo tam jest albo posciagaj ze stronki gamestara qrde niepamietam stronki jak se przypomne to tu wrzuce a nie jednak wiem www.gamestar.pl ;] szkoda kasy na gazety a co do newsow to na stronkach jest wszystko czego potrzeba :]
no włąsnie. gezeta to... gazeta. za 20 lat bee miał co poczytać i z czego sie pośmiać... a do tego bardziej ufam recenzjom w gazetach niż na stronkach. a z demkami jest tak dosyć szczególnie. bo nigdy bym nieściągnąłbym demka gierki której nie znam. a tak jak przeglądam jakiego cedeka to tak może troche z rozpędu ale jednak obejrze i może mi sie coś spodoba
A może temat odżyje? [już widze "Schwytane w Sieci" ]
Ja nadal zbieram CD-Action, i uważam ją za jedną z najlepszych gazet... oops, czasopism komputerowych na rynku. A taki Click! to się nawet do podcierania nie nadaje XD [joke]
A może inaczej - zrobimy sobie dyskusję, że XX ma to, a XXX ma to czego nie ma XXZ, zaś ww. ma to czego nie ma XX
Kocham takie dyskusje XD
Ja nadal zbieram CD-Action, i uważam ją za jedną z najlepszych gazet... oops, czasopism komputerowych na rynku. A taki Click! to się nawet do podcierania nie nadaje XD [joke]
A może inaczej - zrobimy sobie dyskusję, że XX ma to, a XXX ma to czego nie ma XXZ, zaś ww. ma to czego nie ma XX
Kocham takie dyskusje XD
Skoro chcesz odświeżyć dyskusję, to powiem, że nadal czytuję tylko CDA. Chociaż ostatnio przestałem już kupować. Innych raczej nie kupuję. W CDA są artykuły na poziomie i goście też są spoko. Zwłaszcza Smuggler i AR Uważam, że ten gość to geniusz, ma fajne pomysły i zabawnie odpowiada w AR, a szczególnie Panopticum.
Cóż, jeśli o to hcodzi, to czytuje zwykle Gazetę Wyborczą i Politykę, bo nawet fajne to czasopisma. W dziedzinie komputerów to czytam KS-Ekspert (niezłe porady). A jeśli chodzi o gry to polecam e-zin: www.ss-ng.pl Piszą profesjonalnie i za darmo.
Ja co tydzień też newsweek przeglądam, a od gier mam internet (no może od czasu do czasu jakaś gazetkę przeglądnę ), kiedyś czytywałem wprost ale no są za bardzo za pewną grupą kaczek .
Skoro można, to i ja się wypowiem. Aktualnie o grach żadnej już nie czytam. Kiedyś zbierałem Gablera, Świat Gier, Secret Service, Reset (ktoś je jeszcze pamięta?), Neo, Neo Plus, CD-Action, potem trochę Clicka, no ale ostatecznie szkoda mi było kasy na kolejne i dałem sobie spokój.
Ostatnimi czasy zdarza mi się kupić jakiegoś Newsweeka, Angorę albo Men's Health. O wiele częściej inwestuję w książki.
Ostatnimi czasy zdarza mi się kupić jakiegoś Newsweeka, Angorę albo Men's Health. O wiele częściej inwestuję w książki.
Jeśli chodzi o pisma o grach, to osobiście od kilku lat zbieram "CD-Action" (od kwietnia 2000 r.). Kiedyś ze względu na ciekawą treść i dobre pełne wersje, teraz to już chyba tylko z przyzwyczajenia Według mnie wiele do ideału mu brakuje, jednakże to obecnie najlepsze pismo o tej tematyce na polskim rynku
Poza tym od czasu do czasu przeglądnę "GameRanking" (też ciekawy miesięcznik).
Jeżeli chodzi o dawne czasy to podobnie jak Valandil - Secret Service oraz Reset. Ubolewam nad tym, że tak świetne pisma zbankrutowały ;( Dzisiejsze miesięczniki o grach to przy nich mizeria.
Jeśli chodzi o inne to "Przegląd Sportowy" (nie codziennie, ale gdy jest jakieś ciekawe wydarzenie sportowe np. Liga Mistrzów, mecz reprezentacji), no i "Super Express" w każdy piątek (z powodu gazety z programem Tv )
Poza tym od czasu do czasu przeglądnę "GameRanking" (też ciekawy miesięcznik).
Jeżeli chodzi o dawne czasy to podobnie jak Valandil - Secret Service oraz Reset. Ubolewam nad tym, że tak świetne pisma zbankrutowały ;( Dzisiejsze miesięczniki o grach to przy nich mizeria.
Jeśli chodzi o inne to "Przegląd Sportowy" (nie codziennie, ale gdy jest jakieś ciekawe wydarzenie sportowe np. Liga Mistrzów, mecz reprezentacji), no i "Super Express" w każdy piątek (z powodu gazety z programem Tv )
Zwykle czytuję Clicka! i według mnie recenzje są tam napisane o wiele lżej, lecz równie ciekawie, jak w CDA. Clicka! Kupuję już prawie 3 lata, zaś CDA zacząłem od grudnia 2007. Spodobało mi się , ale wciąż uważam, że Click! jest lepszy... Choć, CDA ma dużo fajnych tekstów, nie tylko o grach, co jest ich wielkim plusem .