No to niech dadzą Bloodines. Też będę zadowolony

Szczerze powiedziawszy jeśli 200 numer, który nie zdarza się raz na rok, był średni, to wątpię, aby jubileuszowy był lepszy. A Titan quest był całkiem dobry. Hmm, jeśli miałby być jako pełniak naprawdę hit, to może Alpha Protocol? Z chęcią bym zagrał. Albo NwN2, ale nie cieszyłbym się, bo już go mam.
A powtarzać gry to powtarzają - jedna część Tomb Raidera była 2 razy (nie wiem czy nawet nie trzy) i jeszcze było coś, ale nie pamiętam.
[Dodano po 23 godzinach]
CDA zakupione. I już mam wrażenie, że ich pogięło.
Najlepsze gry roku:
1. Skyrim - skoro dla mnie W2 jest tylko trochę lepszy, to werdykt jest dla mnie do zniesienia.
2. Batman AA - nie wiem co w nim wszyscy widzą, jak dla mnie jest tylko dobry.
3. - Dead Island - hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, ta schematyczna nawalanka, która dostała ode mnie 7 ma trzecie miejsce? Wprawdzie wszystko ładnie wygląda, walka jest bardzo sympatyczna ti jednak śmiem powiedzieć, że CDA pogięło. Nawet polscy gracze przez patriotyzm nie daliby Dead Island takiego miejsca.
4. Wiedźmin 2: Zabójcy królów - dopiero czwarte miejsce, zaraz za Batmanem i Dead Island
5. Deus EX: HR
A w Najlepszym bohaterze nie ma Iorwetha i Roche'a. Jest tylko jedna postać, która ma 1 miejsce - Wheatley. Ale w Portala 2 nie grałem, więc nie oceniam, jednak nie dać nikomu 2 i 3 miejsca?
No i jeszcze SW:TOR dostał 9+. W sumie mam wielką ochotę w niego zagrać. Może angielski przy nim doszlifuje. A plakat jest bardzo duży. Musze powiesić go na ścianie.