ja nie czytam 

Dziwny też ten komiks - kreska fajna, ale fabuła żadna. Spodziewałem się jednak więcej po 200 numerze. Może w 500 będzie lepiej
 Dziwny też ten komiks - kreska fajna, ale fabuła żadna. Spodziewałem się jednak więcej po 200 numerze. Może w 500 będzie lepiej 
 Należy pamiętać że CDA to wspólna działka i wyniki to wybór większości redaktorów. Uważasz że Batman jest tylko dobry i nie powinien zająć 2 miejsca? Batman potrafił skopać dupę nie jednemu graczowi i zasłużenie 2 lokata. W2 TYLKO 4 miejsce? To jest szczyt wszystkiego bo jak TAKA GRA jest gorsza w rankingu od Skryrima, DI i Batmana?!?!?!?!?! Dead Island to przyjemna gierka, choć umieściłbym tu Bulletstorma którego wymyślność zabijania dała mi wiele miłych chwil. Co do bohaterów do Iorweth był dla mnie zbyt......ja wiem? Drętwy? Bardziej wolałem Rocha.
 Należy pamiętać że CDA to wspólna działka i wyniki to wybór większości redaktorów. Uważasz że Batman jest tylko dobry i nie powinien zająć 2 miejsca? Batman potrafił skopać dupę nie jednemu graczowi i zasłużenie 2 lokata. W2 TYLKO 4 miejsce? To jest szczyt wszystkiego bo jak TAKA GRA jest gorsza w rankingu od Skryrima, DI i Batmana?!?!?!?!?! Dead Island to przyjemna gierka, choć umieściłbym tu Bulletstorma którego wymyślność zabijania dała mi wiele miłych chwil. Co do bohaterów do Iorweth był dla mnie zbyt......ja wiem? Drętwy? Bardziej wolałem Rocha. Szczerze powiedziawszy jeśli 200 numer, który nie zdarza się raz na rok, był średni, to wątpię, aby jubileuszowy był lepszy. A Titan quest był całkiem dobry. Hmm, jeśli miałby być jako pełniak naprawdę hit, to może Alpha Protocol? Z chęcią bym zagrał. Albo NwN2, ale nie cieszyłbym się, bo już go mam.
 Szczerze powiedziawszy jeśli 200 numer, który nie zdarza się raz na rok, był średni, to wątpię, aby jubileuszowy był lepszy. A Titan quest był całkiem dobry. Hmm, jeśli miałby być jako pełniak naprawdę hit, to może Alpha Protocol? Z chęcią bym zagrał. Albo NwN2, ale nie cieszyłbym się, bo już go mam.  
 Cytat
 Taki tytuł miała wspomniana przez Ciebie gra.
 Taki tytuł miała wspomniana przez Ciebie gra. a i pięniedzy wtedy nie żałuję.
 a i pięniedzy wtedy nie żałuję.
 Użytkownik krzyslewy dnia czwartek, 12 stycznia 2012, 16:49 napisał
 Użytkownik krzyslewy dnia czwartek, 12 stycznia 2012, 16:49 napisał