Użytkownik morton24 dnia wtorek, 6 lipca 2010, 16:12 napisał
Jakiej muzyki słuchasz?
No napisałem w pierwszym poście, czego ostatnio, a w innym temacie czego ogólnie
![](/view/images/emoticons/default/turned.gif)
Poza tym masz w sygnaturze link do mojego last.fm.
Użytkownik Courun Yauntyrr dnia wtorek, 6 lipca 2010, 16:49 napisał
A co myślisz o kobietach, które noszą szpilki i stukają (by nie użyć dosadniejszego słowa) nimi o chodnikowe płyty nawet wtedy, gdy pragniesz się skupić? Przyglądasz się kobiecym butom? Uważasz, że szpilki dla każdej a uginanie kolan w czasie ich noszenia jest normalne?
Zasadniczo, to nie muszą nawet stukać (by nie użyć dosadniejszego słowa) nimi o chodnikowe płyty, żebym mógł powiedzieć: Nie, to nie jest to. Najchętniej oglądam nagie stópki. W lato podobają mi się japonki, zimą najlepiej jakieś kozaki. Jeśli zaś chodzi o przyglądanie, to zazwyczaj nie poświęcam wiele uwagi butom, jeśli łydki i uda są na tyle kształtne, by mi się podobać. Naturalnie buty dobrane bez gustu kłują mnie w oczy, ale to nie są częste przypadki.
Szpilki nie dla każdej, uginanie kolan to chyba tylko zabieg kalek. Kiedyś występowałem w spektaklu teatralnym jako kobieta i cały dzień musiałem spędzić w szpilkach. Obserwatorzy mówili, że chodzę w nich lepiej niż niejedna kobieta, a i mi nie sprawiało to trudności
Dodam jeszcze, że noszenie szpilek zawsze kojarzyło mi się z dziewczynami o niskiej samoocenie. A i nie spotkałem wielu kobitek, które naprawdę lubią nosić ten typ obuwia
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Zazwyczaj słyszę utyskiwanie, jak to za piękno trzeba srogą cenę płacić.