[Dragon Age: Początek] Zestawy
Prędzej czy później i tak ją znajdziesz, więc nie wiem po co takie informacje, ale... Armor of the Legion vs. Dwarven Massive Armor.
Gruby - wieeelka prośba do Ciebie: przed pytaniami przejrzyj dział o Dragon Age: Początek na naszej stronie, dobrze? Daj znać, że przeczytałeś tą informację.
Co do maga krwi: http://gexe.pl/dragon.../2106,Mag-krwi
Co do maga krwi: http://gexe.pl/dragon.../2106,Mag-krwi
Ja piertolę.... T_T Ja jestem naprawdę cierpliwą osobą, ale przy Tobie tą cierpliwość tracę. Czy w ogóle zajrzałeś do podanego przeze mnie linku? Zajrzyj jeszcze raz i przeczytaj zawartość. Spójrz na wytłuszczony napis: Jak odblokować? Dobra, już Ci skopiuję:
Jak odblokować?
Tej specjalizacji uczy Demon Pożądania, który opętał Connora Gueririna w Redcliffe. Musisz zawrzeć z nim układ podczas pobytu w Pustce, w którym poprosisz o mistyczną wiedzę jako zapłatę.
Jak odblokować?
Tej specjalizacji uczy Demon Pożądania, który opętał Connora Gueririna w Redcliffe. Musisz zawrzeć z nim układ podczas pobytu w Pustce, w którym poprosisz o mistyczną wiedzę jako zapłatę.
Gość_*
Gdy będziesz miał około 30 pkt. poparcia u Leliany zapytaj o to dlaczego przybyła do Fereldenu. Potem w obozie powie ci prawdę. Podczas następnej podróży z nią napadną cię skrytobójcy. Po walce dostaniesz zadanie: udać się do Denerim. Na północny-wschód od świątyni Denerim jest dom Marjolajne.
UWAGA: przedmioty, które znajdziesz w jej domu są losowane gdy pierwszy raz będziesz w Denerim.
UWAGA: przedmioty, które znajdziesz w jej domu są losowane gdy pierwszy raz będziesz w Denerim.
Gość_Tern Wysokoża i król Fereldenu ;*
Dostałem Topór Gryfa od Zathriana bez żadnego żebrania o nagrodę. Po prostu grałem wojownikiem, a że akurat specjalizowałem się w broni dwuręcznej to przez jakiś czas nosiłem toto na plecach. Dużym minusem jest to że może go używać jedynie szary strażnik, więc nie ma co liczyć na to że wyposaży się w niego Oghrena Co do samego topora to wymieniłem go dość szybko na Yussarisa, miecz oburęczny, który można zdobyć w wieży kręgu. Wygląda świetnie i ma bonus +10 przeciwko smokom (więc na Arcydemona jak znalazł), a do tego posiada dwa gniazda na runy