Gość_*
Nie chcę cię rozczarowywać, ale Arcydemon nie podpada ani pod pomiota ani smoka. Lepiej kup od Gorima w Denerim miecz meteorytowy. Według mnie to najlepszy miecz dwuręczny z Orgins.
Gość_gosc*
Najlepszy miecz dwureczny to ten wykuty z gwiazdy STARFANG ale trzeba miec dodatek
Ilość postów: 4
Ktoś mi powie jak zdobyć Yussaris w Wieży Magów?Bo szukam i nie mogę znalezć,proszę o odpowiedz i to jak najbardziej szybką
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Yusaris zdobywa się w zadaniu 'Straż w Kresowisku'. Wpierw musisz odnaleźć sześć notatek ucznia, które informują o rytuale, który należy odprawić w Wielkiej Sali (takie duże pomieszczenie z trzema posągami). Posągi trzeba dotknąć w odpowiedniej kolejności - ten z misą, z mieczem opuszczonym, z mieczem podniesionym oraz ten z tarczą przy schodach na kolejny poziom. Teraz powróć do miejsca, gdzie spotkałeś Wynne i podejdź do zejścia do piwnicy. Pojawi się demon, który pozostawi po sobie Yusaris.
Mam pytanie:) Jak instaluje się dodatki?
Pytam o zbroje Duncana
Pytam o Duncan Armour
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Pobierasz tę zbroję z Nexus czy BioWare, otwierasz folder z zainstalowanym DA i wchodzi w bin_ship, potem klikasz na daupdater, klikasz Wybierz DAZIP, wybierasz pobrany plik i instalujesz.
Gość_andrzej*
czesc morzesz mi powiedziec gdzie moge znales mistyczne miejsca mocy w wiezy magow i na glembokich scieszkah
kiedy wchdzi się na drugie piętro w wieży magów jest tam takie krzesło,a na głębokich ścieżkach to chyba w KOwadle Pustki.CHYBA:)
Gość_*
czesc gdzie moge znelesc mistyczne miejsca mocy
w denerin
Gość_*
Wobcowisku przy wielkim drzewie
Gość_mick*
a czy w wersji na ps 3 zestaw kawajera bedzie w domu marjolaine
Gość_*
Mam pytanie - W dodatku Szczyt Wojownika można dostać zbroję ,,Zbroja dowódcy straży,, Za pierwszym razem kiedy miałem 21 poziom poszedłem tam i dostałem zbroję ze smoczej kości, a za drugim razem mając 9 poziom dostałem ze stali.
Czy można coś na to poradzić czy tak zostanie już do końca???
Gość_3ryk44*
Niestety, materiał zostanie już na zawsze i nic nie możesz na to poradzić.
Arcydruid
Ilość postów: 1114
Klasa: Druid
Rękawice kupujesz u NPCa imieniem Faryn - znajdziesz go w krasnoludzkich Górach.
Reszta zestawu jest loterią. Szanse na zdobycie pozostałych trzech części są losowe, a do zbroi trzeba mieć już sporo szczęścia. Wszystkie trzy znaleźć możesz właśnie w domu Marjolaine, ale to czy one będą się znajdować w skrzyni jest ustalane po pierwszym przekroczeniu progu. Możesz zdobyć wszystkie, możesz nie zdobyć żadnej. Jeśli w skrzyni nie było zbroi... no to pozostaje Ci wczytać zapis sprzed wejścia do domu i spróbować raz jeszcze.