Zapraszamy do zapoznania się z kodami do gry "The Elder Scrolls IV: Oblivion"! Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[The Elder Scrolls IV: Oblivion] Kody
Wskazujesz postać, klikając na nią. Potem w konsoli (przywoływanej tyldą) pisz resurrect .
Użytkownik ktoś dnia niedziela, 14 lutego 2010, 20:18 napisał
napiszcie jak należy wpisywać te kody bo próbuję i nic
Cytat
Naciśnij tyldę ( ~ ), znajdziesz ją na klawiaturze nad tabulatorem, aby uruchomić konsolę i wpisać kody. Jeśli okaże się, że nie działają to znaczy, że musisz dodać linie „dev” lub „-devuser” do skrótu uruchamiającego grę (tak, będzie najprościej).
Tylda to przycisk tuż nad Tab. Nie wiem czego próbowałeś/aś.
Użytkownik gość dnia niedziela, 13 marca 2011, 16:14 napisał
Nie wie ktoś jaki jest kod na buty krzyżowca? mam buga w Oblivionie i w ogóle nie mogę rozpocząć nawet rozpocząć próby pod kaplicą, nie ma takiej opcji dialogowej
Cytat
player.AddItem 08000EBB 1
Co do buga - to nie temat na takie rzeczy, pytaj w odpowiednim miejscu.
Gość_Grey*
mam prośbę do kogokolwiek z zainstalowanym oblivionem. z niewiadomej przyczyny w mojej wersji gry nie pojawia się konsola, choć próbowałem większości rad z różnych forów, nawet zainstalowałem na innym komputerze żeby specjalnie wpisać jeden kod... i nic.
otóż chciałbym żeby ktoś wpisał kod na swoim komputerze i odesłał mi save spowrotem. konkretnie chodzi o dodanie do ekwipunku 4 grand soul gems które są potrzebne do skończenia questu z wyleczeniem z wampiryzmu! niestety nie mogę znaleźc kamieni od dłuższego czasu, postać wampira znacznie mi to utrudnia i gra niestety przez to straciła swój urok.
gdyby ktoś był zainteresowany załadowaniem mojego savegame, wpisaniem kodu, zapisaniem i odesłaniem plików- proszę o kontakt na gg 5019860
otóż chciałbym żeby ktoś wpisał kod na swoim komputerze i odesłał mi save spowrotem. konkretnie chodzi o dodanie do ekwipunku 4 grand soul gems które są potrzebne do skończenia questu z wyleczeniem z wampiryzmu! niestety nie mogę znaleźc kamieni od dłuższego czasu, postać wampira znacznie mi to utrudnia i gra niestety przez to straciła swój urok.
gdyby ktoś był zainteresowany załadowaniem mojego savegame, wpisaniem kodu, zapisaniem i odesłaniem plików- proszę o kontakt na gg 5019860