[Neuroshima] Neuroshima Hex Online
Ja gram i uważam że jest bardzo fajne
Prosta strategia, wyglądająca banalnie, ale wciąga i rzeczywiście trzeba często pomyśleć (umieć poświęcać jednostki itp.), żeby wygrać. No i przede wszystkim wymagania żadne, tylko trza mieć internet i kilka chętnych do grania osób.
A no i na początku trudna do ogarnięcia, ale po kilku rozgrywkach już wszystko jasne ;]
Prosta strategia, wyglądająca banalnie, ale wciąga i rzeczywiście trzeba często pomyśleć (umieć poświęcać jednostki itp.), żeby wygrać. No i przede wszystkim wymagania żadne, tylko trza mieć internet i kilka chętnych do grania osób.
A no i na początku trudna do ogarnięcia, ale po kilku rozgrywkach już wszystko jasne ;]
O tak! hex to jednakowoż jedna z moich ulubionych gier. to naprawdę dobra gra. chociaż o neuroshimie nie miałem wcześniej zielonego pojęcia, chyba mnie nawet trochę zachęciła do sięgnięcia do podręcznika.
tylko czasami jak wchodzę o trzeciej w nocy i chcę pograć, to nie ma z kim
tylko czasami jak wchodzę o trzeciej w nocy i chcę pograć, to nie ma z kim
Cóż, wiem jedno... i tak jest lepszy Hex w realu. Zrobił furorę na zlocie zawsze budził niesamowite emocje i całkiem nieźle mi w niego szło (szczęście nowicjusza )
Cóż, albo z trzema osobami... które naradzają się przeciwko tobie, a i tak w końcu wygrywasz, bo zaczęli współdziałać za późno
Dobra, była przerwa bo rozjazdy ale trzeba się zebrać w końcu Proponuję w ciagu zbliżających się dwóch tygodni trochę się potłuc w neurohexa
Robimy na urrra każdy z każdym, czy zgłaszamy się do kogoś i ten ktoś losuje kto z kim?
Robimy na urrra każdy z każdym, czy zgłaszamy się do kogoś i ten ktoś losuje kto z kim?