[Neuroshima] Neuroshima Hex Online
Napisz do mnie na fae, id 70. To się zgadamy na partyjkę w neuro Sam jestem nowicjusz, ale podstawy znam
No to każdy na każdego! Lavcia, dziś się lejemy
Wynik mojej walki z Ati - Remis. 14 do 14 Ja grałem Borgo, ona Hegemonią. Who's next?
[EDIT]
Wynik walki z Alrigenem - 20 do 0 dla mnie. Ja grałem Hegemonią, on Posterunkiem.
Notujmy te gry ludzie grajcie cholera!
No to każdy na każdego! Lavcia, dziś się lejemy
Wynik mojej walki z Ati - Remis. 14 do 14 Ja grałem Borgo, ona Hegemonią. Who's next?
[EDIT]
Wynik walki z Alrigenem - 20 do 0 dla mnie. Ja grałem Hegemonią, on Posterunkiem.
Notujmy te gry ludzie grajcie cholera!
No turniej jest epicki. W drużynie z Kresselackiem zmietliśmy w pył przeciwną drużynę - Shasfanę i Ati. Panny przyobiecały po przegranej zaspokoić nasze skryte seksualne żądze i podawać piwo przez parę dni.
Byliśmy tak boscy, że Jezus jest ateistyczny przy nas.
Byliśmy tak boscy, że Jezus jest ateistyczny przy nas.
Oczywiście panie potem wyparły się swych przyrzeczeń, ale jesteśmy także na tyle litościwi, żeby im odpuścić. Wolimy nasycić się owocami mściwej uciechy. Tak w ogóle, to suponuję, że wspomniane panie i tak nie byłyby w stanie zaspokoić naszych potrzeb, więc po co w ogóle robić sobie ochotę, jeśli apogeum nie nastąpi? Tak czy owak, nasza mądrość, odwaga, zdolności przywódcze oraz miłosierdzie były w tym przypadku ekstraordynaryjne przeogromne.
Ati & Shasfana: Byłyście bardzo waleczne :* Prawie jak Xena.
Ati & Shasfana: Byłyście bardzo waleczne :* Prawie jak Xena.
My już się lejemy Po prostu wpisywać tu kto z kim wygrywał, czterej najwięksi badass będą grać ze sobą za jakiś tydzień, dwa ja myślę w każdy na każdego
Cicha woda. Podobno rozwaliłeś bez litości swoich trzech oponentów W milczeniu i skupieniu.
Remis z Szajtem (ale dawał fory) i w łeb z Shas (nie dałem rady jej zagadać). Miłego złe początki?
Ej, dostanę w tym rankingu jakieś dodatkowe punkty za to, że nauczyłem grać aż 4 osoby? ;p