[Diablo] Poziom Postaci
W jakim przedziale znajdowała się wasza postać
1-20 poziom (2 głosy [2.94%])
21-30 poziom (3 głosy [4.41%])
31-40 poziom (5 głosów [7.35%])
41-50 poziom (3 głosy [4.41%])
51-60 poziom (5 głosów [7.35%])
61-70 poziom (5 głosów [7.35%])
71-80 poziom (9 głosów [13.24%])
81-90 poziom (18 głosów [26.47%])
91-99 poziom (18 głosów [26.47%])
61 70 nigdy nie przeszedłem całego pieka bo mi sie nudziło a po tem od nowa grałem
Mój nekromanta miał 65 pszy Końcu piątego aktu na koszmarze, a potem gra mi się znudziła.
Potem grałem amazonką i doszłem do początku koszmaru z 40lvl.
Granie ciągle na tych samych aktach szybko sie nudzi.
--------------------------------------------------------------------
Lepiej ściągnąć mod Hell on earth w tedy to się poziomy dostaje
(pierwszy akt min. na 25lvl.)
Potem grałem amazonką i doszłem do początku koszmaru z 40lvl.
Granie ciągle na tych samych aktach szybko sie nudzi.
--------------------------------------------------------------------
Lepiej ściągnąć mod Hell on earth w tedy to się poziomy dostaje
(pierwszy akt min. na 25lvl.)
miałem kilka postaci w przedziale 80-90. w sumie nigdy tego nie przekroczyłem, bo moje postacie średnio na to pozwalały (sorc na MF (ok 88-89), pal na charge (pierwszy ok 86, 2gi ok 82, teraz mam chyba 3go ok 80), więcej mi jakoś do głowy nie przychodzi. a... była jeszcze ama na bow/spear ale stwierdziłem że mieszna ama potrzebuje za dobrego staffu. więc zacząłem robić tylko spear. no i mi się póki co znudziło, bo odkryłem lineage 2.
oczywiście mowa o cBN
oczywiście mowa o cBN
Użytkownik Medivh napisał
Wojownikiem?
Hehe :lol:. Dobre, nie Medivh? Tylko przydałby się jeszcze jakis emotikonek w Twoim poście. Ale jeszcze lepsze jest "osiagnołem" :lol:. Widać wojownicy nie potrzebują wyskokiego współczynnika inteligencji . A tak na poważnie nie wiem czy chodziło o barbarzyńcę czy o paladyna.
Ja nie mam się czym pochwalić. Kiedyś była jakaś czarodziejka na 38, druid na 34 i paladyn na 28. Poza 40 nie wyszedłem, także nie łam się Med, nie jesteś najgorszy .
Cytat
Poza 40 nie wyszedłem, także nie łam się Med, nie jesteś najgorszy
O Rince, ale mnie pocieszyłeś
Cytat
Tylko przydałby się jeszcze jakis emotikonek w Twoim poście.
Wiesz, rozważałem to, ale nie zdecydowałem się na żaden
A tak żeby nie offtopować to miałem jeszcze kiedyś barba i doszedłem coś powyżej 20 lvl :mrgreen:
Moja najlepsza to w tej chwili czarka na 88 lvl zimno - ogień ubrana mniej więcej na mf