Za dużo pytań x D
Poznań, bo nie wiem czemu, może dlatego, że jest blisko i mam dobre połączenie, poza tym miasto znam już całkiem nieźle i znam tam trochę równie durnych ludzi jak ja ; p
Budyń, masło orzechowe, czerwony, taniec, film i książka, pociąg, wanna potem prysznic : p : P Uff.
Nick się wziął od imienia mojej pojki x d Zasadniczo są dwie i jedna to jest Yukari, a druga Sazanka : p No i proszę, wymarzone imię dla postaci : D
Najbardziej inspiruje mnie muzyka. I to przeróżna ; > A że o muzyce mogę gadać godzinami, to pozwolę sobie nie rozwijać odpowiedzi : p
Moim idolem jest... Trochę Sylvia Plath, trochę Kieślowski, Borowski trochę innych artystów : P I moja babcia!
Papier tylko mięciutki i różowy! Kocham róż XDDDD
Jestem agnostyczką, chyba wierzę w duchy, a już na pewno wierzę w inną formę życia we wszechświecie - zawsze mi się wydawał zbyt wielki na takich debili jak my x DD W czary nie, chyba że zaliczyć moc 'Spojrzenie Przystojniaka' x D
Graffiti to fajna sprawa, tylko trzeba szybko uciekać i umieć spadać z wysokości tak, żeby nie połamać sobie nóg ; p
Samochodu nie mam.
Dziennikarstwo, bo maturą z wosu nigdzie indziej mnie pewnie nie zechcą x D A na ASP jestem zbyt kiepska ; p Mam jeszcze opcję, żeby pójść na prawo do Szczecina, bo nie miałabym problemu z aplikacją, ale jakoś tak mimo wszystko wolę Poznań : p Na studia idę dla wyższego wykształcenia, potem i tak mam zamiar pracować jako grafik : p (Marzenia
)
A tak w ogóle to znajdę sobie idealnego faceta - miliard na koncie, 90 lat i 3 dni życia ; p
Dodane:
VLO śmieeeerdziiii! XDDDD Popieram XD
Co do zwierzątek, opis tematu podobno mówi sam za siebie x d
A ja nie wiem, ale jeśli jesteś z prawniczej to znam pół Twojej klasy : P