No to zaspokoję waszą dotychczas niezaspokojoną i pożądliwą ciekawość... x D
Jestem królową Karoliną i kocham róż : p
Mam 159 cm wzrostu i 45 kg... Poza tym pomieszkuję sobie (jeszcze) w Zielonej Górze i uczę się w szkole, która podobno 'powstała z marzeń' (ostatnio wyszło na jaw, że to były sadystyczne fantazje naszej dyrektorki) - VLO im. Krzysztofa Kieślowskiego (chociaż patrona mamy całkiem w porządku ; p )
Całymi dniami obijam się przedmaturalnie, jestem nudna jak flaki z olejem... ; p
Przez pół roku byłam członkinią niezależnej grupy tancerzy ognia Ferox Ignis, ale mieliśmy w ekipie za dużo par i skład się rozleciał : p Teraz pracuję w węższym gronie pod dumną nazwą Teatr Okrucieństwa: Ferox Ignis nad teatralnym projektem łączącym różne dziedziny sztuki kuglarskiej i nie tylko : p Poza tym uwielbiam tworzyć etiudy filmowe, chodzić na wyprzedaże i wygrzebywać bluzy adidasa z lumpeksów ; p Nie ma to jak dobry oldskul, jeah.
Na studia planuję wybrać się do Poznania, ale jest całkiem prawdopodobne, że nie przeżyję wakacji, więc nie pójdę nigdzie. : p
Aha i jeszcze kocham róż! ; p
I zapraszam wszystkich na tegoroczny SLOT art festiwal! : p
Niestety nigdy nie posiadałam białych kozaczków, ale lubię nosić różne inne dziwne rzeczy : p
Kreuję swój własny, radosny styl x D
A planuję iść na dziennikarstwo, choć w trakcie studiów na pewno zrobię dodatkowy kurs grafiki komputerowej : p
Moim marzeniem jest projektowanie okładek do płyt ; dddd
Miałam jeszcze pomysł na Wyższą Szkołę Pożarniczą w W-wie, ale jestem zbyt leniwa ; p
Nie informatyka, bo na informatyce grafika jest jedynie specjalizacją, a mnie informatyka sama w sobie ani trochę nie kręci ; p
Poza tym nie mam ochoty na maturę z matmy.