[TESIII] Znak zodiaku
Użytkownik Draxor dnia Aug 13 2004, 02:17 PM napisał
Jaki wybraliście (grając pierwszy raz) znak zodiaku? Ja wziąłem Lorda, i do dziź tego żałuje .
wiem lord to najgorzsy znak bo po co ci leczenie na tak badziewnym poziomie ?
Ja lubie czeladnika aby mieć więcej many i możliwość jej regeneracji w przecieństwie do antronacha który nie umożliwia nam jej regenerować
Użytkownik Qurnik dnia Aug 23 2004, 05:47 PM napisał
tia , ale nie uratuje zycia wieza , a cien tak
najlepiej nie komentować innych wypowiedzi
ale moim zddaniem znaki które przydają się nam na cały czas czyli np. Antronach i czeladnik , mag oraz wojownik. Bo później możemy uzyskać te umiejętności jak daje znak wieża czy cień ucząc się odpowiedniej szkoły magi oraz samego zaklęcia.
A ja zaskocze wszystkich bo powiem że gram Wężem i się z tego ciesze. Wiem że na początku mało przydatny lecz po osiagnięciu 20 poziomu zadać przeciwnikowi pewne 90 obr. to jest coś i co z tego że strace 30 pkt. życia są przecież mikstury.
Ja bym tak nie mówił . Na poczatku jak tworzyłem postać to za bardzo sie nie zastanawiałem i wyszła mi taka mieszanka, że hoho. Mag bez regenarcji many, tylko ja absorbujący i do tego z niewrażliwoscia na magie. Nie musze chyba mówić co z tego powstało . Ale później okazalo sie, że jest to genialne zestawienie ktore robi z ciebie praktycznie gościa nie do pokonania... Ale ile potrwało nim doszedłem o co z tym moim wszystkim chodzi ...