Ati
Użytkownik Ati dnia środa, 17 kwietnia 2013, 20:28 napisał
Bo ' w matematyce wykorzystuje się do oznaczenia czegoś symetrycznego jak odcinki A i A', a ja nie chcę być symetryczna względem czegoś. Chcę być jedyna i niepowtarzalna.
Jakie ego . Popieram. Nie jesteśmy trwali, więc nadajmy znaczenie naszym chwilom, choćby poprzez odstawanie od ogółu.
To prawda, wszyscy jesteście tylko robakami wobec mnie i mojej potęgi. W końcu jestem - Super Rangerem Krzysiem!
Point taken
[Dodano po 8 godzinach]
Ati, ilu trzeba faeruńczyków by odkręcić żarówkę?
[Dodano po 8 godzinach]
Ati, ilu trzeba faeruńczyków by odkręcić żarówkę?
Ati - kto teraz zastąpi Cię na stanowisku Księżniczki Faerunu i czy będzie to szarmancki Enemir?
Zbliża się Fallout 4 i tak się zastanawiam, co sądzisz o tej marce w rękach Bethesdy? Dobrze się spisują, warto w ogóle ruszyć te gry?
Ja sam jeszcze nie grałem. Strzelam, że to taki Oblivion ze spluwami - czyli fabularnie to nie mistrzostwo, zadania są takie se, ale świat w tym przypadku to niie plastykowa wersja Śródziemia, tylko postapo. No i zabawy (miniguny, wyrzutnie rakiet, mniam...) W sumie bez sensu to pytanie, bo nie grałaś (za dużo). Praktycznie nie znam w tym momencie nikogo, kto grał i ukończył F3