[color=red]
 [color=red] 

) No ale ważne, że przyjemność sprawia. Właściwie, to przeglądając ten temat chyba tylko kilku obejrzanych przeze mnie tytułów nie zauważyłam... Bo był oczywiście i Naruto (moje pierwsze anime, może niezbyt dobry początek, ale spełnił swoją rolę i na dobre mnie zafascynował
) No ale ważne, że przyjemność sprawia. Właściwie, to przeglądając ten temat chyba tylko kilku obejrzanych przeze mnie tytułów nie zauważyłam... Bo był oczywiście i Naruto (moje pierwsze anime, może niezbyt dobry początek, ale spełnił swoją rolę i na dobre mnie zafascynował Teraz już raczej nie lubię, ale od czasu do czasu wracam i oglądam nowe odcinki.), Bleach (Lubię bardzo, chociaż nie obejrzałam jeszcze do końca. Tkwię przy Vizardach, przebrnęłam w końcu przez niemiłosiernie nudne Bounto x), FullMetal Alchemist, Elfen Lied, Zero no Tsukaima (chociaż pierwsza seria była zdecydowanie najlepsza), Death Note, kawałek Love Hina (do końca nie dałam rady ;p) i chyba coś tam jeszcze, najwyżej później dopiszę
 Teraz już raczej nie lubię, ale od czasu do czasu wracam i oglądam nowe odcinki.), Bleach (Lubię bardzo, chociaż nie obejrzałam jeszcze do końca. Tkwię przy Vizardach, przebrnęłam w końcu przez niemiłosiernie nudne Bounto x), FullMetal Alchemist, Elfen Lied, Zero no Tsukaima (chociaż pierwsza seria była zdecydowanie najlepsza), Death Note, kawałek Love Hina (do końca nie dałam rady ;p) i chyba coś tam jeszcze, najwyżej później dopiszę  A co do takich pozostałych:
 A co do takich pozostałych: 

Teraz stopniowo się zagłębiam w ten nurt. Ostatnimi czasy spodobał mi się bardzo Hellsing
 Teraz stopniowo się zagłębiam w ten nurt. Ostatnimi czasy spodobał mi się bardzo Hellsing  

Użytkownik Dany dnia sob, 24 sty 2009 - 12:12 napisał
 Użytkownik Dany dnia sob, 24 sty 2009 - 12:12 napisał