Battle Realms
Jak dla mnie bardzo fajna gra. Chociaż komputer strasznie oszukiwał w kampanii to i tak fajnie się grało. Mój ulubiony klan to Lotosowie. Potem Klan Węża. Najbardziej nie lubię Klanu Wilka. Są to psychole! Głosy takie, jak by wyszli nie z koszar a z zakładu psychiatrycznego Może niektóre jednostki u nich są mocne, ale te głosy i ich wygląd dobija gracza. Najmocniejsi to oczywiście Lotosowie. Nimi za to gra się bardzo fajnie. Mają silne jednostki, fajne zdolności...
Podsumowując: Bardzo fajna gra (Jak napisałem na początku tego posta).
Podsumowując: Bardzo fajna gra (Jak napisałem na początku tego posta).
O jeżu... Jak ja w to dawno nie grałem
Gra jest świetna. Tyle powiem. Ładna grafika, kampania ma niezłą fabułę, efektowne walki itd. Najlepszy klan? Lubiłem... wszystkie . Najbardziej spodobały mi się klany Lotosu i Wilka. Lotos miał to do siebie, iż wyróżniał się od innych. Był oryginalny. Budynki ładne miał. Mroczne, ale bez przesady. Jednostki również niczego sobie...
W klanie Wilka również spodobała mi się odmienność - dawał nieco inny klimat. Barbarzyński i taki nie-azjatycki .
Klan Węża i Smoka strasznie podobne były. Ale też miło się nimi grało.
Mówię z pamięci - płyta z grą przepadła jakieś kilka lat temu...
Pozdrawiam.
Gra jest świetna. Tyle powiem. Ładna grafika, kampania ma niezłą fabułę, efektowne walki itd. Najlepszy klan? Lubiłem... wszystkie . Najbardziej spodobały mi się klany Lotosu i Wilka. Lotos miał to do siebie, iż wyróżniał się od innych. Był oryginalny. Budynki ładne miał. Mroczne, ale bez przesady. Jednostki również niczego sobie...
W klanie Wilka również spodobała mi się odmienność - dawał nieco inny klimat. Barbarzyński i taki nie-azjatycki .
Klan Węża i Smoka strasznie podobne były. Ale też miło się nimi grało.
Mówię z pamięci - płyta z grą przepadła jakieś kilka lat temu...
Pozdrawiam.
Ja nie przeszedłem. W sumie nie wiem dlaczego, może to brak czasu, a może dziwnie mało jednostek - wolę różnorodność. No i te gejsze...
Użytkownik Sosna dnia śro, 21 maj 2008 - 21:25 napisał
Fakt z czasem kampania stawała się nudna ale jednostki są bardzo fajne
Nom, zwłaszcza nudna gdy komp oszukiwał jak się tylko dało
No, a by zobaczyćjednostki to nie trzeba grać w kampanię... a i bohaterów z kampanii można se przyzwać w specjalnym budynku...