czy ktoś wie jak w edytorze zrobić tom wode i ryż
Battle Realms - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Prawie w ogóle nie pamiętam tej gry za to podobało mi się łączenie jednostek szczególnie tych złych (zombiaków z liszami) o i ostatnia najpotężniejsza jednostka fajna (ołtarz).
Użytkownik Sosna dnia śro, 21 maj 2008 - 21:25 napisał
Fakt z czasem kampania stawała się nudna ale jednostki są bardzo fajne
Nom, zwłaszcza nudna gdy komp oszukiwał jak się tylko dało
No, a by zobaczyćjednostki to nie trzeba grać w kampanię... a i bohaterów z kampanii można se przyzwać w specjalnym budynku...
Fakt z czasem kampania stawała się nudna ale jednostki są bardzo fajne, szczególnie po ulepszaniu, jeśli chodzi o różnorodność to Kozaków polecam, tam jest mnóstwo jednostek i szybko się je robi
Ja też nie przeszedłem prawdę mówiąc. Po prostu mnie nudziła Wolałem pojedyncze misje
Ja nie przeszedłem. W sumie nie wiem dlaczego, może to brak czasu, a może dziwnie mało jednostek - wolę różnorodność. No i te gejsze...
Ja przeszedłem kiedyś klanem Smoka, nie miałem serca wybijać tych biednych wieśniaków w 1 misji, choć tak właściwie dużo słabsi od najeźdźców nie byli
A nikt nie mówi, że ma fajne menu główne i fajny kursor
A co powiecie o kampanii? Kim ją przeszliście: klanem Smoka czy węża? a jak żeście nie przeszli to też piszcie
A co powiecie o kampanii? Kim ją przeszliście: klanem Smoka czy węża? a jak żeście nie przeszli to też piszcie
Tylko że edytor Heroes III szybko się nudzi.
Też zerknąłem, edytor średni, najbardziej podobał mi się edytor HM&MIII, prosty przejrzysty, mnóstwo przedmiotów a mapy wychodziły naprawdę super.
Ja za to próbowałem. Trudny ten edytor w obsłudze. Nie udało mi się zrobić jakiejś fajnej planszy... w sumie łatwo się robiło planszę, a o wiele trudniej robiło się wodę, tak, aby można było ją zbierać(głupie, że trzeba tak robić - powinno być od razu, że można)...
Przyznam, że nie, choć z pewnością by się przydało, bo te mapy z Pojedynczych misji niezbyt mi się podobają
A ten mój ulubiony klan to Klan Smoka, fajnych mają samurajów na koniec, ale ci z powykrzywianymi mieczami też są super
A ten mój ulubiony klan to Klan Smoka, fajnych mają samurajów na koniec, ale ci z powykrzywianymi mieczami też są super
A próbowaliście zrobić jakąś planszę?
O jeżu... Jak ja w to dawno nie grałem
Gra jest świetna. Tyle powiem. Ładna grafika, kampania ma niezłą fabułę, efektowne walki itd. Najlepszy klan? Lubiłem... wszystkie . Najbardziej spodobały mi się klany Lotosu i Wilka. Lotos miał to do siebie, iż wyróżniał się od innych. Był oryginalny. Budynki ładne miał. Mroczne, ale bez przesady. Jednostki również niczego sobie...
W klanie Wilka również spodobała mi się odmienność - dawał nieco inny klimat. Barbarzyński i taki nie-azjatycki .
Klan Węża i Smoka strasznie podobne były. Ale też miło się nimi grało.
Mówię z pamięci - płyta z grą przepadła jakieś kilka lat temu...
Pozdrawiam.
Gra jest świetna. Tyle powiem. Ładna grafika, kampania ma niezłą fabułę, efektowne walki itd. Najlepszy klan? Lubiłem... wszystkie . Najbardziej spodobały mi się klany Lotosu i Wilka. Lotos miał to do siebie, iż wyróżniał się od innych. Był oryginalny. Budynki ładne miał. Mroczne, ale bez przesady. Jednostki również niczego sobie...
W klanie Wilka również spodobała mi się odmienność - dawał nieco inny klimat. Barbarzyński i taki nie-azjatycki .
Klan Węża i Smoka strasznie podobne były. Ale też miło się nimi grało.
Mówię z pamięci - płyta z grą przepadła jakieś kilka lat temu...
Pozdrawiam.
Jak dla mnie bardzo fajna gra. Chociaż komputer strasznie oszukiwał w kampanii to i tak fajnie się grało. Mój ulubiony klan to Lotosowie. Potem Klan Węża. Najbardziej nie lubię Klanu Wilka. Są to psychole! Głosy takie, jak by wyszli nie z koszar a z zakładu psychiatrycznego Może niektóre jednostki u nich są mocne, ale te głosy i ich wygląd dobija gracza. Najmocniejsi to oczywiście Lotosowie. Nimi za to gra się bardzo fajnie. Mają silne jednostki, fajne zdolności...
Podsumowując: Bardzo fajna gra (Jak napisałem na początku tego posta).
Podsumowując: Bardzo fajna gra (Jak napisałem na początku tego posta).
Ja grałem kiedyś w tą grę i przyznam, że nawet mi się podobała, był w niej bardzo ciekawy rozwój postaci
Moim zdaniem najsilniejsi byli ci olbrzymi ale najfaniej grało mi się tym ludźmi zwykłymi
Moim zdaniem najsilniejsi byli ci olbrzymi ale najfaniej grało mi się tym ludźmi zwykłymi
Na pewno graliście w Battle Realms. Piszcie tutaj, co o nim sądzicie, jakim klanem najlepiej Wam się grało... i kim przeszliście kampanię.