Wzrost: Ani nie niska, ani nie wysoka. Wystarczająca.
Mieszkam w przecudownym mieście Jastrzębie Zdrój, na wspaniałym Śląsku gdzie życie zaczyna się 10 każdego miesiąca, a kończy gdzieś około 25.
Jak chyba każdy w tym wieku chciałabym gdzieś wyjechać, ale i na to przyjdzie czas.
Uczę się w 2 klasie liceum, profil humanistyczny.
W domu mam swoiste zoo, tyle, że wejście jest nieodpłatne.
Jeśli chodzi o książki nie trudno zgadnąć, że lubię fantastykę. Nie oznacza to jednak, że inne książki są "be". Czytam to, co mi wpadnie w łapki i jest warte przeczytania.
Filmy? Zdecydowanie umiłowałam te, w których paluchy maczał Tim Burton.
Mam bujną wyobraźnię, lubię sobie coś dopowiadać i wiecznie "gdybać", ale nie jest to jakieś nieszkodliwe dla otoczenia.
Lubię sobie pograć w chowanego z własnym rozumem, robię to co chcę i lubię, niekoniecznie musi to wyjść na dobre. Nad tym myślę zdecydowanie później
Przeklinam, palę jak lokomotywa i ogółem uprzykrzam życie.
Uzależniona od komputera, wyżej wymienionych papierosów, kokosu, gum do żucia i soku pomarańczowego
Jeśli chodzi o zainteresowania muzyczne : kieruję się wyłącznie swoim gustem. Nie upodobałam sobie szczególnie jakiegoś gatunku muzycznego. Może dlatego, że nigdy nie lubiłam się ograniczać.
Szybko przyzwyczajam się do ludzi, z "odwykiem" bywa nieco gorzej, ale również nie jest tragicznie.
Mistrzyni świata w lenistwie.
Nie uważam siebie za głupiej, choć napewno za osobę "wszechwiedzącą" też nie.
Najbardziej cenię w sobie swoje nieco spaczone poczucie humoru oraz to, że dużo pytam gdy czegoś nie wiem.
Nie lubię ludzi, którzy chcą mną kierować. Na takie poczynania odpowiadam buntem.
Lubię robić na złość.
Ulubione zajęcie? Zdecydowanie lubię rozmawiać, o wszystkim.
Robię też dużo zdjęć, jedne są mniej udane, inne nie.
Ogółem zajmuję się wszystkim, co pozwala mi jakoś wyrazić siebie.
W ludziach najbardziej imponuje mi ich inteligencja oraz abstrakcyjne myślenie. Lubię ludzi, którzy w jakiś sposób się odznaczają i coś sobą demonstrują.
Tyy-yy-le ode mnie, póki co:)
Pytania?