Co do gotowania to jak napisałem mam 15(w Grudniu 16)lat i w tym roku idę do Liceum.To jak ktoś nie wie oznacza wybranie sobie kierunku.Mnie akurat interesuje Gastronomii(umiem piec,gotować,smażyć nie tylko wode) i wiele innych rzeczy.A co do uczenia to oglądam Kuchnie TV od rana do wieczora i ZoneClub(taki rudy tam gotuje).A zaczełem się intereować kucharstwem w wieku 9 lat(oczywiście wtedy nic nie umiałem gotować).Ja lubię gotować a dobry kucharz jest więcej wart od złota to czemu nie mogę przyżądzać potraw i jeszcze mieć za to pieniądze.Dziwi mnie skąd wiedziałeś,że sąsiedzi obok się wyprowadzili?A co do płakania to jakoś nie rozumiem o co chodzi(może jestem za młody i jak będę w miał tyle lat co ty to zrozumiem)
Jeździec Apokalipsy
Tak.Każdy w to miejsce wpisuje "zza twoich pleców albo z nienacka(albo skąd pochodzi)" to ja wpisałem sobie taki.
Wachałem się między Wietnam92,Stefan Niepokonany Marynarz a Jeździec Apokalipsy i jakoś wybrałem ten.Bo lubię książke pt "Złodziej Czasu" a tam byli Jeźdźcy Apokalipsy.I skrót nicku to JA.
Jakieś 3 lata.Tak samo gram w Morrowinda i Gothic 1.Bardzo lubię te gry i lbię co jakis czas sobie je przypomnieć.