Jeździec Apokalipsy
Nawet dużo osób już się przedstawiło to i ja się przedstawie.Postaram się na wszystko odpowiedzieć.
Imię:Maciej Łukasz
Wzrost:182
Waga:73
Zamieszkanie:Białystok
Zainteresowania:Komputery,Gry,Zoologia,Gastronomia,Fantastyka,Sport.
Wzrost:182
Waga:73
Zamieszkanie:Białystok
Zainteresowania:Komputery,Gry,Zoologia,Gastronomia,Fantastyka,Sport.
1)No to grałem w:Gothic,Gothic 2 +NK,troche w Gothic 3,Morrowind + Bloodmoon i Tribunal,Oblivion + KotN i SI,
Fallout 2,Daiblo,Diablo 2 + LoD,NWN,NWN 2,Wiedźmina i Icewind Dale.
2)Muzyki słucham raczej rzadko a wykonawców malo pamiętam ale wymienie kilku,których słuchałem ostatnio:
-RZA Fatal
-12 volga
- sata kesaa tuhat yota
Tylu pamiętam a ogólnie to słucham:
-piosenki w stylu Jamajskim
-Hip-Hop
Piosenek znam dużo fajnych ale tytółów nie pamiętam...
Fallout 2,Daiblo,Diablo 2 + LoD,NWN,NWN 2,Wiedźmina i Icewind Dale.
2)Muzyki słucham raczej rzadko a wykonawców malo pamiętam ale wymienie kilku,których słuchałem ostatnio:
-RZA Fatal
-12 volga
- sata kesaa tuhat yota
Tylu pamiętam a ogólnie to słucham:
-piosenki w stylu Jamajskim
-Hip-Hop
Piosenek znam dużo fajnych ale tytółów nie pamiętam...
Dla mnie to brzmi jak jakiś viking metal a tego nie lubie.Więc ta piosenka mi się nie podoba.
W szkole całkiem dobrze.
1 gimnazjum:4,2
2 gimnazjum:3,9
3 gimnazjum 1 półrocze:3,5
Na te półrocze muszę się postarać o co najmniej 4.0(to przecież ostatni rok)
1 gimnazjum:4,2
2 gimnazjum:3,9
3 gimnazjum 1 półrocze:3,5
Na te półrocze muszę się postarać o co najmniej 4.0(to przecież ostatni rok)
Prawda jest troche straszna...szukałem jakiejś strony bo nie mogłem czegoś znaleźć o Morrowindzie(nie pamiętam czego) i zobaczyłem tą strone to się zarejestrowałem.Myślałem na początku,że to tylko jednorazowa wizyta no ale jak widać się pomyliłem.Na tej stronie zauważyłem wiele gier,które lubię,no i tak zostałem tutaj do dziś.
Pewnie płacze po nocach z rozpaczy tak głośno, że sąsiedzi dawno przenieśli się w inne miejsce
Wspomniałeś o gastronomii - na 15 lat to ciekawe - sam gotujesz, czy też się gdzieś (od kogoś) uczysz ? A może wręcz oglądasz takie cuda jak kuchnia.tv i stąd to zainteresowanie ?
Wspomniałeś o gastronomii - na 15 lat to ciekawe - sam gotujesz, czy też się gdzieś (od kogoś) uczysz ? A może wręcz oglądasz takie cuda jak kuchnia.tv i stąd to zainteresowanie ?