No, no, kto nie lubi Gothica, Morrowinda...
To są gry, których nie da się nie lubić.
Jeździec Apokalipsy,
Jakieś 3 lata.Tak samo gram w Morrowinda i Gothic 1.Bardzo lubię te gry i lbię co jakis czas sobie je przypomnieć.
Darnith,
Długo już grasz w Gothica II?
Jeździec Apokalipsy,
Przedstawia The Rooka z gry Demigod(wyjdzie 2008/2009 rok)
Darnith,
A ten avatar? co to?
Jeździec Apokalipsy,
Wachałem się między Wietnam92,Stefan Niepokonany Marynarz a Jeździec Apokalipsy i jakoś wybrałem ten.Bo lubię książke pt "Złodziej Czasu" a tam byli Jeźdźcy Apokalipsy.I skrót nicku to JA.
Darnith,
A skąd się wziął ten nick?
Jeździec Apokalipsy,
Tak.Każdy w to miejsce wpisuje "zza twoich pleców albo z nienacka(albo skąd pochodzi)" to ja wpisałem sobie taki.
Darnith,
Napisałeś tak, żeby śmieszniej było???
Jeździec Apokalipsy,
Co do gotowania to jak napisałem mam 15(w Grudniu 16)lat i w tym roku idę do Liceum.To jak ktoś nie wie oznacza wybranie sobie kierunku.Mnie akurat interesuje Gastronomii(umiem piec,gotować,smażyć nie tylko wode) i wiele innych rzeczy.A co do uczenia to oglądam Kuchnie TV od rana do wieczora i ZoneClub(taki rudy tam gotuje).A zaczełem się intereować kucharstwem w wieku 9 lat(oczywiście wtedy nic nie umiałem gotować).Ja lubię gotować a dobry kucharz jest więcej wart od złota to czemu nie mogę przyżądzać potraw i jeszcze mieć za to pieniądze.Dziwi mnie skąd wiedziałeś,że sąsiedzi obok się wyprowadzili?A co do płakania to jakoś nie rozumiem o co chodzi(może jestem za młody i jak będę w miał tyle lat co ty to zrozumiem)
Darnith,
A jeśli na serio płacze???
:D:P
Courun Yauntyrr,
Pewnie płacze po nocach z rozpaczy tak głośno, że sąsiedzi dawno przenieśli się w inne miejsce
Wspomniałeś o gastronomii - na 15 lat to ciekawe - sam gotujesz, czy też się gdzieś (od kogoś) uczysz ? A może wręcz oglądasz takie cuda jak kuchnia.tv i stąd to zainteresowanie ?
Darnith,
Fajnie:)
Ale chyba się cieszysz, że się zarejstrowałeś?
Jeździec Apokalipsy,
Prawda jest troche straszna...szukałem jakiejś strony bo nie mogłem czegoś znaleźć o Morrowindzie(nie pamiętam czego) i zobaczyłem tą strone to się zarejestrowałem.Myślałem na początku,że to tylko jednorazowa wizyta no ale jak widać się pomyliłem.Na tej stronie zauważyłem wiele gier,które lubię,no i tak zostałem tutaj do dziś.
Darnith,
A zadawałem wcześniej takie pytanie komu innemu, więc tobie też zadam: czemu zalogowałeś się na tym forum???
Jeździec Apokalipsy,
Mam taką nadzieje...
Darnith,
No, to może całkiem nieźle Ci pójdzie w liceum;)
Jeździec Apokalipsy,
W szkole całkiem dobrze.
1 gimnazjum:4,2
2 gimnazjum:3,9
3 gimnazjum 1 półrocze:3,5
Na te półrocze muszę się postarać o co najmniej 4.0(to przecież ostatni rok)
Darnith,
A jak tam w szkole idzie:D??
Jeździec Apokalipsy,
Dla mnie to brzmi jak jakiś viking metal a tego nie lubie.Więc ta piosenka mi się nie podoba.