[GI] Triki
Tak wnoszę ten dział tu ze starego forum , to temat uniwersalny i mogący się ciągle rozwijać , pozatym gdzieś czytałem w strefie że reszcta trików na forum B) No więc piszcie co sie komu przypomni.
To jak sie zostaje baalem - zostać magiem ognia, potem magiem wody i na koniec isc do sekty a nie do xardasa... nauczymy sie u nich 6 kregu i zostajemy baalem, a poźniej jak chcemy byc przywódcą to musimy stoczyc walke ze wszystkimi baalami w obozie... (po to są te słupy na placu świątynnym ) No i jeśli wszystkie wygramy to rządzimy obozem, ja raz go CAŁEGO przeniosłem do skalnej fortecy i opuszczonej cytadeli I miałem 2 obozy zamiast jednego, i wszystkich pod soba
Tak Pavel masz racje , to byl kolejny odcinek z cyklu "Czego Finkregh nie wymyśli" Z drugiej strony to może prawda....sam sprawdze.....ale jużsię rezultatu domyślam.............
A co do trików:
na podwójne EXP za jednego przeciwnika : Najpierw zabij gościa mieczem a jak wstanie to strzelaj z kuszy , i masz 2 x to samo EXP. B)
A co do trików:
na podwójne EXP za jednego przeciwnika : Najpierw zabij gościa mieczem a jak wstanie to strzelaj z kuszy , i masz 2 x to samo EXP. B)
Hmm dobre czemu ja na to nie wpadłem! Ja miałem taki trick może bug niewiem jak to nazwać w 5 rozdziale poszłem do wilka na zakupy patrze a on ma 20000 kasy .2-trick zabij mieczem kowala jak on wstanie zabierz mu stal itp. i zabij i jak lezy zabieraj mu i jak wstanie zabij i zabierz itd, mi tak działało i jeszcze porada ode mnie stańcie na górce i strzelajcie z łuku na takiej górce na którą wasz przeciwnik nie wejdzie...
ja mogę uwierzyć , tyle ze po prostu mozesz sobie wszystkich nowicjuszy przywołać kodem i innych sekciarzy i koniec i są w cytadeli , ba , jak do niej na kodach wskoczysz w 1 rozdziale i brama zamknieta a sami nie otworzą to ih masz ... hehe , a co do topica , jeśli to bugiem można nazwać - gadam z grimem ion pyta "pokój czy wojna" mowie wojna on mnie atakuje , wyciongam bron a y=tu mnie straznik zabija , albo to jak zabije kogoś np. gomeza w 6 akcie , to moze wpasc w sciane i tylko dół ciała wystaje ze sciany
ja tez nie bardzo ale sprawdze moze to ze nie wierze to przez reputacje franka dzisiaj zagram