Prawy wojownik
Ilość postów: 216
Klasa: Rycerz
Grałem, super gra, bardzo mi się podobała.
Początkujący Drapieżca
Ilość postów: 256
Klasa: Wampir
Tak undergrund to jest coś super gierka przeszedłem 2 razy. Najpierw mieszane a potem na hardzie. Bardzo mi się podobało. Grafika świetna i to, że sami sobie możemy samochody ulepszać spoko zrobione.
Czekam na undergrund 2. Już widziałem kilka zdjęć zarąbiste. B)
Czempion Chwały
Ilość postów: 437
nie nawidze undergrounda bo w nagrodach hypera wygrał w kupie kategorii i moich faworytów :angry: poza tym to jakby nie patrzec konkurent colina choćby w kategorii (nie hyperowej oczywiscie) najlepszej rajdówki ostatnich lat :angry:
Zaufany
Ilość postów: 60
Fajnie sie śmiga na kierownicy w N4SU
Rycerz
Ilość postów: 185
Dobra grafa , muza - możliwość rozbudowywania aut , dość długa i ciekawam gra.
Polecam każdemu kto w nią nie grał jedna z lepszych wyścigówek , chociaż jej poprzednie części też były super.
Zaufany
Ilość postów: 60
tak np. N4SPorshe Unshlead(czy jak to tam sie pisało....xD).Mi najbardziej w N4SU podoba sie tuningowanie aut grafa i super prędkośc.
Czempion Chwały
no sorry , wyścigówki nie rajdówki , brzmi podobnie i sie mi czasem my,li <_<
Jeździec Światła
Ilość postów: 1061
Mnie sie w ogóle samochodówki nie podobają... I dlatego jestem na nie w stosunku do N4SU (tak samo jak do dwójki) <_< <_< <_<
Giermek
Ilość postów: 80
Nfsu jest to super samochodówka lecz nie przepadam za tego gatunku grami nfsu mnie wciągneło.
Czempion Chwały
zgodzę się - gra wciąga , może , ale nie lubie jej , grafa - wolę colina , bo nie jest w miescie , muza - wolę dźwieki z colina i jak juz to wolę nawet toca race driver2 to raz , a dwa nie przepadam ost. za EA
Gość_jpi*
[email=jaroslaw.piesczek@op.pl]jaroslaw.piesczek@op.pl[/email]
helo wariaty
nfs to shit - brak rozwałki bryki
polecam flat out i oczywiście toca raicng driver 2 - gdzie mogę się pościgać z WAMI mięczaki