1sza część gry najbardziej mi się spodobała . Muzyka niezła była no i ten klimat
NFS: Underground - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
NFSU RAJDÓWKĄ?? LOL !! Największy bzdet jaki czytalem na tym forum... A tak w ogóle to dla mnie najlepsza część serii NFS. Nie bawią mnie graficzne wodotryski jak w Carbonie, czy trochę dziwna, plastykowa grafika wprost z NFS: MW. Prosty wybór... Ale i tak wolę ToCA rd 3 ze względu na realistyczny model jazdy i mnogość pucharów i aut.
[email=jaroslaw.piesczek@op.pl]jaroslaw.piesczek@op.pl[/email]
helo wariaty
nfs to shit - brak rozwałki bryki
polecam flat out i oczywiście toca raicng driver 2 - gdzie mogę się pościgać z WAMI mięczaki
helo wariaty
nfs to shit - brak rozwałki bryki
polecam flat out i oczywiście toca raicng driver 2 - gdzie mogę się pościgać z WAMI mięczaki
zgodzę się - gra wciąga , może , ale nie lubie jej , grafa - wolę colina , bo nie jest w miescie , muza - wolę dźwieki z colina i jak juz to wolę nawet toca race driver2 to raz , a dwa nie przepadam ost. za EA
Nfsu jest to super samochodówka lecz nie przepadam za tego gatunku grami nfsu mnie wciągneło.
Mnie sie w ogóle samochodówki nie podobają... I dlatego jestem na nie w stosunku do N4SU (tak samo jak do dwójki) <_< <_< <_<
no sorry , wyścigówki nie rajdówki , brzmi podobnie i sie mi czasem my,li <_<
tak np. N4SPorshe Unshlead(czy jak to tam sie pisało....xD).Mi najbardziej w N4SU podoba sie tuningowanie aut grafa i super prędkośc.
Dobra grafa , muza - możliwość rozbudowywania aut , dość długa i ciekawam gra.
Polecam każdemu kto w nią nie grał jedna z lepszych wyścigówek , chociaż jej poprzednie części też były super.
Polecam każdemu kto w nią nie grał jedna z lepszych wyścigówek , chociaż jej poprzednie części też były super.
Użytkownik Qurnik dnia Jul 29 2004, 02:31 PM napisał
nie nawidze undergrounda bo w nagrodach hypera wygrał w kupie kategorii i moich faworytów :angry: poza tym to jakby nie patrzec konkurent colina choćby w kategorii (nie hyperowej oczywiscie) najlepszej rajdówki ostatnich lat :angry:
Od tego trzeba zacząć Qurnik, że NFS: Underground to nie jest rajdówka! Tylko gra zręcznościowa-wyścigowa [coś w tym stylu] Zgodzę się z tym że Colin to prawdziwa gra rajdowa, do których Underground'a nie powinno się zaliczać
Fajnie sie śmiga na kierownicy w N4SU
nie nawidze undergrounda bo w nagrodach hypera wygrał w kupie kategorii i moich faworytów :angry: poza tym to jakby nie patrzec konkurent colina choćby w kategorii (nie hyperowej oczywiscie) najlepszej rajdówki ostatnich lat :angry:
NIe pociągają mnie samochodówki...NFS jest fajne bo są szybkie i ładne bryki, ale nie jest to gra na którą bym "leciał" Tuningi itp. fajna rzecz
Mi się najbadziej podoba gra na necie
ahh te dragi ,ale dawno już w to nie gram
ahh te dragi ,ale dawno już w to nie gram
Tak undergrund to jest coś super gierka przeszedłem 2 razy. Najpierw mieszane a potem na hardzie. Bardzo mi się podobało. Grafika świetna i to, że sami sobie możemy samochody ulepszać spoko zrobione.
Czekam na undergrund 2. Już widziałem kilka zdjęć zarąbiste. B)
Czekam na undergrund 2. Już widziałem kilka zdjęć zarąbiste. B)
Grałem, super gra, bardzo mi się podobała.
Podobał się wam NFS: Underground? [może dopiero zaczynacie grać, albo macie zamiar się z nim zmierzyć? ZACHĘCAM] Ja przeszedłem go 3 razy na każdym z poziomów trudności: Easy, Medium i Hard. Urzekła mnie w nim grafika, niesłychana grywalnoś, wielkie możliwości tuningu aut, ogromnie oświetlone miasto...... Jest to według mnie najepsza "samochodówka" w jaką grałem, jakoś nawet mnie Colin 4 tak nie kręci. Czekam z niecierpliwością na Underground 2, który ma się pojawić podobno na jeśeń tego roku, oby...
P.S. W sierpniowym CDA jest ciekawy artykuł właśnie na temat NFS: Underground 2, zachęcam do przeczytania. Podobno w naszych wojażach ma nam pomagać piękna Brooke Burke, wcielając się w grze w Rachel, zobaczymy co z tego wyjdzie, zachęcam do odwiedzenia jej stronki z fotkami itp. www.brookeburke.com
P.S. W sierpniowym CDA jest ciekawy artykuł właśnie na temat NFS: Underground 2, zachęcam do przeczytania. Podobno w naszych wojażach ma nam pomagać piękna Brooke Burke, wcielając się w grze w Rachel, zobaczymy co z tego wyjdzie, zachęcam do odwiedzenia jej stronki z fotkami itp. www.brookeburke.com