[GII:NK] Premiera!
Myśle, że wszyscy razem ze mną czekają z niecierpliwościa na premiere NK w Polsce. Planowana data to 26 sierpień 2004 o czym każdy chyba wie. Więc mam nadzieje, że panowie z CDprojekt słowa tym razem dotrzymają [chyba, każdy wie jak ta premiera była przeciągana...] Proszę piszcie tutaj swoje sugestiw i uwagi dotyczące premiery NK
Użytkownik Vampire Lord dnia Jul 28 2004, 10:46 AM napisał
(...) JUż dawno byśmy sobie grali, a tu lipa, nie wiem co ci goscie z CD-projekta kombinuja (...)
Wiesz co oni kombinują:
"Premiera długo oczekiwanego, pierwszego oficjalnego dodatku do kultowej gry RPG z 2002 Gothic II, została przesunięta na 26 sierpnia br. OPÓŹNIENIE WYNIKA ZE STARAŃ CD PROJEKTU O JAK NAJLEPSZĄ POLSKĄ LOKALIZACJĘ ROZSZERZENIA. Jednocześnie przypominamy, że Noc Kruka będzie pierwszą, po oryginalnej niemieckiej, obcojęzyczną wersją dodatku. Miło nam także poinformować, że Gothic II: Noc Kruka znajdzie się w strefie upGRAde, gdzie do każdego zakupionego egzemplarza będzie dodawany prezent-niespodzianka. O szczegółach poinformujemy niebawem."
Nic tylko płakać, choć jest pocieszenie...
Użytkownik Qurnik dnia Aug 3 2004, 06:06 AM napisał
i mam rozumieć ze każdy kto przyjedzie bedzie mógł kupić nk czy od razu dostanie za free ? i a pro po - Nam by sie przydało takie coś , zjazd , wszyscy z forum , wybralibyśmy miejsce gdzie wszyscy mieliby podobnom odległość i gicior
Co do tego, że wszyscy którzy przyjadą i dostaną NK za Free to nierób sobie nawet nadzieji... <_< Pewnie, że tak nie będzie! Musisz sobie sam kupić, za własny cash
Kurcze muszę przyznać, że trochę zaczęliśmy offtopic'ować ale po części zjazd jest związany z premierą NK