[GII:NK] Premiera!
Myśle, że wszyscy razem ze mną czekają z niecierpliwościa na premiere NK w Polsce. Planowana data to 26 sierpień 2004 o czym każdy chyba wie. Więc mam nadzieje, że panowie z CDprojekt słowa tym razem dotrzymają [chyba, każdy wie jak ta premiera była przeciągana...] Proszę piszcie tutaj swoje sugestiw i uwagi dotyczące premiery NK
Użytkownik Vampire Lord dnia Jul 28 2004, 10:46 AM napisał
(...) JUż dawno byśmy sobie grali, a tu lipa, nie wiem co ci goscie z CD-projekta kombinuja (...)
Wiesz co oni kombinują:
"Premiera długo oczekiwanego, pierwszego oficjalnego dodatku do kultowej gry RPG z 2002 Gothic II, została przesunięta na 26 sierpnia br. OPÓŹNIENIE WYNIKA ZE STARAŃ CD PROJEKTU O JAK NAJLEPSZĄ POLSKĄ LOKALIZACJĘ ROZSZERZENIA. Jednocześnie przypominamy, że Noc Kruka będzie pierwszą, po oryginalnej niemieckiej, obcojęzyczną wersją dodatku. Miło nam także poinformować, że Gothic II: Noc Kruka znajdzie się w strefie upGRAde, gdzie do każdego zakupionego egzemplarza będzie dodawany prezent-niespodzianka. O szczegółach poinformujemy niebawem."
Nic tylko płakać, choć jest pocieszenie...
Użytkownik Qurnik dnia Aug 3 2004, 06:06 AM napisał
i mam rozumieć ze każdy kto przyjedzie bedzie mógł kupić nk czy od razu dostanie za free ? i a pro po - Nam by sie przydało takie coś , zjazd , wszyscy z forum , wybralibyśmy miejsce gdzie wszyscy mieliby podobnom odległość i gicior
Co do tego, że wszyscy którzy przyjadą i dostaną NK za Free to nierób sobie nawet nadzieji... <_< Pewnie, że tak nie będzie! Musisz sobie sam kupić, za własny cash Co do soptkania team'u se Strefy to nie mam nic przciwko tylko wydaje, mi sie że będzie ciężko to zorganizować. Polska wbrew pozorom wcale takim małym krajem nie jest...
Kurcze muszę przyznać, że trochę zaczęliśmy offtopic'ować ale po części zjazd jest związany z premierą NK Jak gra wyjdzie, zamknę topic.